- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Капризни ли сте, когато става въпрос за ядене
В нас готвя аз и затова нямам претенции към приготвенето.
Не ям свинско и меса от подобен род (освен пиле и риба), но не мога да накарам и останалите в нас да не ядат и обикновено готвя две неща. И преди като живеех с родителите ми отново готвех предимно аз и беше същото, ако майка ми или баща ми са готвели и не съм искала да го ям, просто си правя друго без да мрънкам за сготвеното. Има още доста неща, които не ям, но никога не съм правела на въпрос дадена моя непоносимост към нещо. Въпреки, че сестра ми яде всичко тя е по-капризната от двете. Има някаква непоносимост към това храната й да се докосва до друга храна. Примерно салатата с яденето или гарнитурата с яденето, при което се слагат множество чинии и се разделят, което е леко странно![]()
Като не ми харесва не ям![]()
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
и аз съм така!адски съм капризна!Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Все ми е тая какво има за ядене.Като не ми харесва просто не ям и толкова.
Не за вражда, за обич съм създадена!
Никаква риба, никакво месо, мразя мазно .... много съм капризна. Най-много обичам сурови плодове и зеленчуци![]()
Memento moriendum esse!
и аз такаПървоначално написано от Radeto_
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
ммм да и азПървоначално написано от *SiMpLe_PlAn*
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Да,много.Наще много се нервят![]()
аз съм ужасно капризна, почти нищо не обичам и на наще им е зор, аз най обичам кроасан или банан да ям и тва е , нищо друго не ми се яде![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
ами аз попринцип ям всичко е има едно две ястия изключение,но не съм мн капризна кат бях по - малка бях мн капризна, но това се измени с времето![]()
Много! Страшно капризна съм.
Но в нас така и така не се 'готви'... веки сам се оправя, така че ям каквото си искам..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Нормално капризна съм (ако мога така да кажа)ако нещо не ми харесва, не го ям
Например гъби и всякакви супи
мама все ми мърмори, че са много полезни, ама като не ми харесва как да го ям...
![]()
ами не съм много притенциозна в това отношение,но не ям много! :P
Аз съм супер капризна! Ако го няма това дето го искам съм способна да не ям цяла седмица докато не стане на моето! (голям инат съм)![]()
![]()
s0o inl0ve...
Аа, нашите са вдигнали ръце от мен! Имаме адски различни вкусове и само се нервим взаимноТе ядат всякакви меса и мазнотии, на мен ми дай шунка и то веднъж в месеца
Рибата задължително трябва да е морска
В таратора не се допуска чесън, нито копър или орехи (буаа
), само магданоз и МНОООГО сол (таратора у нас го правя аз....
)...Като казах сол....С бате Иван Звездев по това си мязаме...Задължително трябва да има МНОООГО сол.......
Натриев хлорид <3333
Обичам плодове...ма не всички...и естествено обичам точно тези, които нашите не, за сметка на това не мога да ям ябълки.....Неее, списъкът е дълъг
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Еми не съм много капризнаи без това не ям особенно много
, но гаджето ми е адски капризно в това отношение и рядко му готвя, щото все мрънка
![]()
ami i az sam dosta kaprizna v tova otno6enie za tova u nas se gotvi za men i za drugite otdelno e ponqkoga e i ob6to no tova e po rqdko prosto qm dosta malko ne6ta
Аз ям всичко без дробчета и шкембе.Иначе ям всичко.![]()
разбира се че съм !много малко неща мога да ям.. гъби ориз зеле боб РИБА.. сякви такива глупости направо са
хах
та затова те се съобразяват с мен.. =)
мнее бих казал..мсъщност не ям само боб и леща..иначеее доброто прасенце всичко си изяжда![]()