.
Отговор в тема
Страница 2 от 17 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 401
    В нас готвя аз и затова нямам претенции към приготвенето.
    Не ям свинско и меса от подобен род (освен пиле и риба), но не мога да накарам и останалите в нас да не ядат и обикновено готвя две неща. И преди като живеех с родителите ми отново готвех предимно аз и беше същото, ако майка ми или баща ми са готвели и не съм искала да го ям, просто си правя друго без да мрънкам за сготвеното. Има още доста неща, които не ям, но никога не съм правела на въпрос дадена моя непоносимост към нещо. Въпреки, че сестра ми яде всичко тя е по-капризната от двете. Има някаква непоносимост към това храната й да се докосва до друга храна. Примерно салатата с яденето или гарнитурата с яденето, при което се слагат множество чинии и се разделят, което е леко странно

и аз съм много капризна

Град
    #mainatown
    Като не ми харесва не ям
    Обичам само един човек и това съм аз.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Капризна съм. Не ям един куп работи, чудя се как ме търпят...
    и аз съм така!адски съм капризна!

Все ми е тая какво има за ядене.Като не ми харесва просто не ям и толкова.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Никаква риба, никакво месо, мразя мазно .... много съм капризна. Най-много обичам сурови плодове и зеленчуци
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Все ми е тая какво има за ядене.Като не ми харесва просто не ям и толкова.
    и аз така
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от *SiMpLe_PlAn*
    Da az sym mnogo kaprizna i vsi4ki postoqnno mi go povtarqt...
    ммм да и аз
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Да,много.Наще много се нервят

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    По принцип не съм ного притенциозна .. има неща които не обичам затова коагто родителите ми решат да сготвят точно тези неща правят на мен нещо друго
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

аз съм ужасно капризна, почти нищо не обичам и на наще им е зор, аз най обичам кроасан или банан да ям и тва е , нищо друго не ми се яде

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    Elit Way School
    ами аз попринцип ям всичко е има едно две ястия изключение,но не съм мн капризна кат бях по - малка бях мн капризна, но това се измени с времето

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Много! Страшно капризна съм.
    Но в нас така и така не се 'готви'... веки сам се оправя, така че ям каквото си искам..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Велико Търново
    Нормално капризна съм (ако мога така да кажа) ако нещо не ми харесва, не го ям Например гъби и всякакви супи мама все ми мърмори, че са много полезни, ама като не ми харесва как да го ям...

ами не съм много притенциозна в това отношение,но не ям много! :P

Аз съм супер капризна! Ако го няма това дето го искам съм способна да не ям цяла седмица докато не стане на моето! (голям инат съм)
    s0o inl0ve...

Ям всичко от сух хляб до паркет

Град
    Bikini Bottom
    са ям сандвич със соев кашкавал. Ако мислиш, че е вкусно...лъжеш се. Всеки би капризничил в момента

Аа, нашите са вдигнали ръце от мен! Имаме адски различни вкусове и само се нервим взаимно Те ядат всякакви меса и мазнотии, на мен ми дай шунка и то веднъж в месеца Рибата задължително трябва да е морска В таратора не се допуска чесън, нито копър или орехи (буаа ), само магданоз и МНОООГО сол (таратора у нас го правя аз.... )...Като казах сол....С бате Иван Звездев по това си мязаме...Задължително трябва да има МНОООГО сол....... Натриев хлорид <3333 Обичам плодове...ма не всички...и естествено обичам точно тези, които нашите не, за сметка на това не мога да ям ябълки.....Неее, списъкът е дълъг

Mistress of pain!
    Diva satanica!
    Master of temptation!

Град
    in ur dreams
    Еми не съм много капризна и без това не ям особенно много , но гаджето ми е адски капризно в това отношение и рядко му готвя, щото все мрънка

Град
    Русе
    ami i az sam dosta kaprizna v tova otno6enie za tova u nas se gotvi za men i za drugite otdelno e ponqkoga e i ob6to no tova e po rqdko prosto qm dosta malko ne6ta

Аз ям всичко без дробчета и шкембе.Иначе ям всичко.

разбира се че съм ! много малко неща мога да ям.. гъби ориз зеле боб РИБА.. сякви такива глупости направо са хах та затова те се съобразяват с мен.. =)

мнее бих казал..мсъщност не ям само боб и леща..иначеее доброто прасенце всичко си изяжда

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да, капризна съм ама малко...Ако яденето не е солено го ям, ама ако има и една прашчица сол го захвърлям...Просто не понасям солено

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си