- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Капризни ли сте, когато става въпрос за ядене
В интерес на истината, да, и то доста.Те мама и тати не разбират, че просто не искам да ям месо, като се замисля, че ям нещо, което е припкало по някой двор...
Вече знам да си готвя няколко работи и когато мама не иска да ми сготви нещо по мой вкус, сама си готвя.
![]()
Може да се каже, че да. Като се замисля, нещата които ям са поне 3 пъти по-малко от нещата, които ям. Обичам маджите на мама, но като се има предвид, че не ям месо, разни зелении, лук, чесън, маслини.... менюто ми става доста ограничено![]()
аз по принцип не съм много претенциозна- от малка не ям определени неща и нашите са свикнали вече с това и не ме подканват да ям само това или онова...което не обичам,а било полезно ... Аз не ям месо,гъби и други неща и у нас винаги се готвят по 2 различни ястия,за мен и отделно за нашите и сестра ми![]()
Може да се каже че да...![]()
-не ям месо (не съм вегетарианка)
-от плодовете не ям авокадо,манго,грейпфрут
-не ям фастъци,бадеми,орехи
-също не ям чесън,лук,магданоз,разни други треви...
Бая работи са...Явно съм претенциозна...
Явно съм и зле...![]()
Let the beats control your soul...
Да понякога съм много капризна не ям свинско и някви манджи които баба готви![]()
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
абе аз ям паркет, капризен ша бъда.. я се шибай в шибаната шибчица!
Та и то много и не само наште са ми го казвали но и класа.Не ям месо олио пържено картофир,китайско всякакви чорби особено шкембе.Ужасс
По отношение на яденето съм ужасно капризна.Майка ми сготви ли нещо като боб или леща не припарвам до масата.
Ям почти всичко, стига да няма месо, синьо сирене не ям и за друго не се сещам ..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Ами те наще са ми свикнали от малка не ям определени неща(супи,вс зелени гадории от сорта на лук,магданоз,копър и т.н.).Пък и в последно време вкъщи готвя аз(като не мога аз някой др).Правят ми забележка единствен, като почна с поредната лекция,как не тряя да се храниме с определен вид храни![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Наще са свикнали вече.Като бях малка всичко ядях,но не знам как стана сега съм страшно злояда.Много рядко се случва да има нещо сготвено и аз да седна да ям.Обикновено си нося мойте си неща да си правя разни сандвичи и подобни..
Stay up all night with the stars *
Нашите ме търпят, ама берат голям срам с мен когато сме на гости или в ресторантАз не ям месо (гледах един филм, как се убиват животните, които ние после ядем) и като видя някой да яде месо само;
- Боже как можеш да ядеш бедното животинче![]()
или:
- Защо изяде сърцето на горкото животинче..
- Как можеш да ядеш месо..все едно аз да те изям![]()
ужас, даже вече се чудя как и нашите ме търпят![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не съм много капризен.Ям почти всичко!![]()
Ми не бих казала че съм капризна!Гладна ли съм всичко ми харесва![]()
To infinity and beyond.
като цяло не съм капризна..но това е защото доста често готвя аз..и по мой вкусиначе не обичам месо (освен пиле) сякви сирена и млека (ако не са от крава) не обичам и риба но от време на време ям,щото била полезна..не обичам и яйца .. общо взето тва е,и все пак зависи от това как е приготвено яденето
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Аз ям само сухи неща.Ястията,които обичам се броят на 5-те ми пръста![]()
Не ям много неща .Но каквото обичам го ям по доста![]()