- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Капризни ли сте, когато става въпрос за ядене
Друго си е да имаш професионален готвач в къщата си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Ми не толкова..Има определени неща,които не ям,обаче рядко се готвят у дома..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
О не изобщоСамо не мога да ям едно и също два дена подред
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Не много,но има неща,които не обичам и когато мама ги сготви,аз не ям![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ужасно претенциозна съмНе е хубаво, ама съм такава
Не ям повечето видове супи, зеле(под всякаква форма, освен на салата), бобови(защото ме боли стомах като за световно после) и гювеч. Не ям грис, грис-халва и мляко с ориз. Не ям и козе месо и продукти. мирише ми на коза и ми киселее.
Според майка ми съм капризна, но аз не мисля така.
А иначе обичам готвено, ама от мене си...не, че майка ми и кака ми готвят зле-просто аз слагам повече подправки и е по-пикантно и вкусно. Днес подправих всички ястия и трапезата беше невероятно вкусна
П.С.Да имаше как само ястия с кайма да ям. А и тестени(без хляб, ами закуски, пици или спагети) и сладкарии.....Но ако се отпусна ще стана 100 кила за нула врем.
Ми доста неща не ям даже повече неща не обичам отколкото обичам ма пак си хапвам добреМесо почти не ям - само малко пилешко или някой салам в сандвич, риба също не обичам (само скумрията я ям). Оттук отпадат голяма част от манджите особено карантийте
Сладко хапвам и вафли подобни, но чист шоколад особено ако е млечен не ям (това заради 1 тридневна диета само на шоколад, която направо ме отврати от шоколада
) Пържено, панирано и бял хляб избягвам да ям често щото се дебелее много.
Чеееееестно казано съм мн капризна![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Да, много съм капризна и понякога даже много се дразня. Не ям почти никакви супи, не ям синско месо... и т.н.![]()
В къщи съм адски капризна - майка ми ми е казала, чевече се е отказала да ми угажда.
Да, обаче забелязах, че по лагери и такива места дето не ми готви майка ми ям почти всичко. Стигнах до заключението, че майка ми готви буламачи.
Не съм просто капризна, аз почти нищо не ям...Общо взето само картофи,хляб и месо ям. А най-омразното ми нещо е пипер...
За съжаление майка ми и сестра ми го обожават, така че доста често се намира из къщи...
Дам. Почти нищо не ям. Майка ми отдавна се отказа да се съобразява с мен. Не ям лук, а той присъства в почти всяко ядене. Понякога не ям заради някоя съставка, която не ми харесва, а просто защото точно в тоя момент не ми се яде това, което е сготвено. И общо взето съм капризна относно яденето.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
мм не съм чак толкова, като не ми се яде нещо просто не го ям, а не мрънкам и да проявявам капризи. За радост майка ми и баба ми готвят много вкусно и не се оплаквам. Понякога баба се обажда и пита кво ни се яде ( на мен и сестра ми), за да ни сготвиМного обичам сладки неща, а майка ми прави страхотни торти, сладки, сладкиши...
![]()
Когато ям извън къщи съм много капризна. трябва да ми изглежда добре и да ми мирише вкусно, иначе просто не го ям...![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
аз винаги съм си била ужасно капризна и като бях малка постоянно ми се караха и ми го натякваха ..но разбраха, че няма да се променя и вече са си свикнали- мразя малини, там всичките зелени неща- копър, м..и пържени яйца
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
много,и трябва да ми се прави тфа дето ми се яде![]()
Ами от към това какво ям-не, може би като изключим някой меса обичам почти всичко Моя проблем,всъщност не че е проблем,е чее се наяждам от мноого малко и общо зето цял живот наще са ме гонили с:
-айде бе хапни нещо най-после![]()
не
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ооо определено съм капризна.Не ям случайни неща,неща които не ми харесват на външен вид или мирис.За да ям нещо или трябва да съм го яла преди и да го харесвам,или трябва да знам състава му до най-малката подправка и разбира се трябва да харесвам тези неща от състава му,ако не харесвам дори само една подправка няма да го ям.Има мн неща,които не ям,защото съм опитвала и не са ми харесали,просто съм такава...
![]()
може да се каже![]()
ДА!![]()