- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Капризни ли сте, когато става въпрос за ядене
Само аз ли не съм капризен..ям почти всичко а най обичам гъби със сос и въобще всякви гъби![]()
И аз съм много![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мислех се за малко капризна,ама след като видях гаджето ми какъв е .. Имам чувството, че съм като прасетата и ям всичко![]()
Аз съм си доста претенциозна,чак понякога сама си се дразня,ама...
претенциозна съм по отношение на храната..имам определни храни (боб,леща,яхнии,сърми и още доста) , които адски мн мразя и не съм ги яла от мн години,пък майка като ги сготви,аз си намирам др за ядене![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Изобщо не съм притенциозна, ям си всичко с някви много малки изключенияМмм много обичам да ям. :P
+1Първоначално написано от *SiMpLe_PlAn*
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ami da, az sam s pritenciine qm vsi4ko .... ako mi predloji6 naprimer 6kembe 4orba sas sigornso 6te ti q izleq na glavata
![]()
ами ние в нас понеже сме си само женски и си се съобразяваме една с друга ..иначе и аз и сестра ми сме много капризни ... когато отидем при баща ни .. мащехата се чуди с какво да ни храни ..
![]()
![]()
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
Ям почти всичко...
Ям всичко, но предпочитам солената храна. Обожавам пица и скара на дървени въглища.
Като малка бях адски капризна... Даже си спомням.че като ходих на гости в някви семейни приятели и те се чудят какво да ми дадат за ядене, щото аз почти нищо не ядях тогава, и аз им викам дайте ми филийка с хайвер![]()
![]()
![]()
А иначе сега вече не съм толкова капризна и почти всичко се научих да ям... е с някви малки изключения
![]()
![]()
Music=Life ;]
Ами нервя се когато има нещо което не ми харесва или не са ме питали дали ям това за да го взимат,но по принцип да - капризен съм.![]()
тотално![]()
и аз съм такаПървоначално написано от *SiMpLe_PlAn*
бахти капризите
аз сега се сетих за още няколко неща които не ям
карфиьол,броколи и крем карамел.
такива неща казах на майка ми-сервира ли ми ги няма да вечерям(обядвам)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не, ям каквото ми попаднеА и понякога нямам време и за пиене на вода...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ам да,доста съм претенциозна.Преди пазих диети-тогава бях по-взискателна от всякога,но пък разбрах,че не пълнея к'вото и колкото и да ям...А сега,въпреки че всичко ми е разрешено,не ям пача,шкембе чорпа,бахур,руло стефани,броколи,карфиол,тр шия,моркови,бял шоколад,сладко от сливи и ягоди иии не знам какво още.Прекалено много неща не ям![]()
![]()
![]()
Ям всичко,с изключение на леща,това е единственото ястие,което мразя,иначе не съм капризна.
Не съм капризна,не ям само някои неща като крем карамел,не пия прясно мляко,съответно това не създава никакви ядове на мама за готвенето.![]()
Попринцип всички знаят какво не обичам да ям и просто не ми го слагат...Все пак и се съобразявам какво ядат. :P
Не обичам готвеното месо много... иначе всичко друго, макар и без кеф, ям![]()
Капризна съм и то много.
Често пъти нямам апетит или просто хапвам съвсем малко.
Колкото и вкусно да ми е дадено нещо не обичам да ям много от него на един път.Да речем може няколко дни да ям гъбена супичка, но ще е по няколко лъжички на хапване.
Иначе не обичам зелените подправки, 4есън, люти чушки и т.н.
Не обичам чушки, грах, мекици, кебапчета, въобще ястия направени от кайма каквото е роло стефани на пример.
В училище ям основно Туикс, Корни /банан/ и солетки.
От време на време си взимам от бъргърите с филе.
Не ям дюнери, пици, джобове, принцеси и т.н.
Не обичам снаксове, чипсове, зрънчо и тем подобни вредни гадории.
Едно от малкото неща, които ям с огромна наслада е ШОКОЛАДЪТ!
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да Капризна съм и то много . Не ям много работи, чудя се как ме търпят..![]()