- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство по скайп? =)
Izlizali li ste se s momi4e/mom4e ot skype s koeto neste se vijdali no ste si 4atili po skype?![]()
![]()
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Не,глупаво е и нямам и намерение да го правя.
Да, много пъти. Но не сме се запознавали по скайп, а в icq или irc.
:P 4esno kazano predi da, no ot kakto imam 6to gode seriozna vruzka ne![]()
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Веднъж излезнах с едно момче от мирката .... Няма да коментирам !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Еми не.Мен такива работи не ме вълнуват
Връзките по скайп ги заеби
![]()
Да - само веднъж и то защото една откачена кифла ме навиваше супер много. Втори път не бих го направила, защото не бих имала доверие на човек който познавам от някакъв си чат![]()
az da nqkolko pati daje okolo 4, i da je s edin bqh tragnala ama ne se zadarja mn samo 3meseca
Az se zapoznah s edno mom4e po skype i si pi6a s nego ot blizo 2god. i toi mn iska da se vidim oba4e az mn nesum se navila da izlezem![]()
С моя приятел се запознахме по интернет, макар и не точно по скайп
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не и нямям нямерение да го правя.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ne i nqmam namerenie da go pravq
A kazvate li na roditelite si za tezi sre6ti?
Ami ........onq den izlqzoh s edno mom4e ot Skype .......i taka se izd1nih 4e ako ne bqh zv1nnala na dve momi4eta uj slu4aino da doidat pri nas ..............6te6e da pukne mom4eto ot skuka![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Да,излизала съм с две момчета от abv чата.Не беше нищо особенно.Единия даже ме беше харесал и искаше да сме повече от познати и да продължим срещите,но отказах.
Не.Нямам намерение да ми се случва.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
s moq priqtel se zapoznahme tam sled tri dena pisane v skype ot sutrinta do ve4erta,i ne preoveli4avam kato kazvam tova ,naistina trite dena si pisahme za kakvi li ne glupoasti ....i kogato se vidqhme pak imashe za kakvo da razgovarqme...haresahme se i trugnahme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Излиза съм няколко пъти,но не от Skype,а от Mirc-a.
Само,че не мисля да правя нещо подобно вече,тъй като вече срещнах момчето от което имам нужда!(И то в Mirc)![]()
добре а ако момчето е видяло момичето на улицата и някой приятел му е дал скайпа и-да се запознаят-ситуацията е сходно но не същата![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
hmm s priqtelq mi se zapoznahme v irc no nishto seriozno ... v smisul purviq ni chat i posle toi me vidq na jivo i mi kaza 4e ima moq snimka na tela i taka pochna sichko... i tfa si4ko produljava godina i polovina![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Да няколко пъти![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Ем, да, дълго време се забивах с едно момче по Скайп, от моя град, но така и не се получи.
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Est che sam izlizal se pak chovek ot si4ko trea da opita imax dve tri gadjeta sled tiq sreshti da gi narechem skype.. sreshti :P daje poslednata s koqto sam e ot skype.. zapoznanstvo i sq hodim mn doble se razbirame( i ne kriq sega pravq samo skype sex sreshti se pak da si s edna jena poveche ot 4 meseca ti sa iska i dr ) a do kolkoto do vaprosa na ice_cream_f bix te pital edin vapros a ti kato sa shibash kazvash li na vashte? se edno tova da pitash
![]()
![]()
![]()
![]()