- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да кажа?
Как да кажа на майка си за това 4е съм правила секс?
Да си мислила преди да си правила !
Защо ще й казваш ? (извинявай за въпроса...просто ми е малко странно )
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
да не си убила човек бе? ако си на 14 и си почнала от сега наистина има от кво да се притесняваш![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Майките обикновено разбират дъщерите си по тези въпроси. Пък и може да ти даде някой съвет за твоя безопасност. Или да ти спре нощните разходки за известно време.![]()
за какво ти е да и казваш![]()
е кво толкова маикати да не е девствена.Обесни и че си искала и си била готова и си искала.Пък и вече си го направила - няма връщане назад
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Да наистина...Ти колко си голяма?Дори да и кажеш,очаквай съвет от нея,който единствено може да ти помогне...Гледай само баща ти да не разбере
![]()
![]()
ako smqtash , che trqbva da i kajesh , izchakai nai-udobniq moment i go izstrelqi napravoposle kaji kak e reagirala :P
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ми не й казвай.. не е нужно да слоделяш абсолютно всичко с нея
ако пък толкова копнееш да й го изръсиш - издебни я, когато е в добро настроение
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ami ami tolkova li e nalojitelno da i kazva6i da, mnogo sa vajni godinite ti
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Ами за тебе не знам, но аз съм на 16 и майка ми още не знае (поне не е сигурна), че правя сексСамо от време на време като отивам при бойфренда ми казва "Да не направите някоя беля, да се пазите, да ползвате презервативи!" - хмм как ли ще реагира ако разбере, че презервативи отдавна не ползваме, защото съм на хапчета... Не ми се мисли!
![]()
Та моят съвет е ако си под 17 -18 не е нужно да й казваш. Ако много държиш на това гледай да нацелиш подходящ момент Успех!![]()
Ами казваш нещо от сорта"ами мамо аз ходя с еди кой си(казващ му името) от еди колко си време и онзи ден го направихме"и гледаш как ще реагира
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Зависи.
Предлагам да е на български, за да си сиг., че кода на общуване е точния.
Ако знаете други общи за Вас езици, може и на тях.
Prosto edin den i kaji 4e iska6 da pogovorite za ne6to seriozno.Sednete dvete sami i kaji 4e vodi6 polov jivot,4e se pazi6 i 4e dosega vsi4ko e nared no si re6ila da i spodeli6 za6toto ia 4ystva6 dostatu4no blizka i bi iskala da moje6 da otide6 pri neia za suvet ako niakoga ima6 problem.![]()
mi vnimavai.. hah gadjeto mi kato kaza na maika si i jenata e ciklila 5 minuti v edna to4ka ahehah
ako tolkova iska6 da i go kaji6-kazva6 go kratko,qsno i to4no...i 4aka6 za da vidi6 kak 6te reagira!a ina4e moje da si mal4i6,kakvo tolkova![]()
Да се разберем- не е задължително да и казваш, ако не желаеш. Ако я чувстваш близка и искаш да и споделиш, просто седнете и поговорете спокойно по този въпрос.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не й казвай, изчакай тя да те попита, не се знае как ще реагира...![]()
az na moita nqmam namerenie da i kaja sledvashtite 3-4 godinki![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
брр и аз на мойта не мисля да и го казвам... не е нейна работаако я интр ще пита
![]()
"- Мамо, правих секс."Първоначално написано от fuklata
Ама за какво ти е да и казваш?![]()
Пък ти от къде сии сигурна, че тя вече незнае? хихи
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
"-мамо, ще ми прегледаш ли пyткaта"Първоначално написано от fuklata
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
хахахахаххахаха мерси на сички