.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами не е задължително да й казваш, ама ако си решила да го направиш гледай да е в добро настроение и баща ти да не е вкъщи

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Emi to nqkak si se podrazbira,che shte i kajesh samo ako imash jelanie i ako znaesh,che maika ti bi te razbrala zatva,a ne da pochne da ti pili na glavata! Aidi uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Защо си решила да и казваш? Аз на 18 почти станах и не съм казала на моята въпреки хилядите й убеждения, че мога да й имам доверие и да й споделя, когато дойде моментът и го направя за първи път и т.н. и т.н. Не знам... Майка ти кротък човек ли е?

Кажи и, че си бременна и когато те изгледа странно я успокой, като и кажеш, че просто си дефлорирана.

az li4no ne bih kazala i na moqta daje na 40 i da se omuja pak 6te se postaraq da q ybedq 4e dokrai sum si devstvena (ako pita) no ako si tvurdo re6ena da i kaje6
    1. bidi sig 4e 6te reagira spokoino
    2. budi maximalno delikatna i i obqsni kolko mn se pazi6 dori i da ne e suvsem taka
    3. gledai da e v dobro nastroenie
    4. postarai se ba6ta ti da ne e v radiys ot 300 km i po vuzmojnost da e s izkliy4en tel
    yspeh

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Rokela
    Кажи и, че си бременна и когато те изгледа странно я успокой, като и кажеш, че просто си дефлорирана.
    pffff po-malkot zlo , nali , da poluchi nqkoi syrdechen udar jenata ....
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

мойта майка сама разбра без да има нужда да и казвам ако не знаеш как просто не и казвай, докато сама не разбере
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Град
    Бургас
    че шо е нужно да й кааш барем мойта нз ама неговата да
    OnLy God CaN Judge Me !

Hubavo e maika ti da znae ama 6to pak trqbva da im kazva6.Nikoi ne te zadaljava

Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Зависи.
    Предлагам да е на български, за да си сиг., че кода на общуване е точния.
    Ако знаете други общи за Вас езици, може и на тях.

по темата или не и казвай или кажи майко имам да ти казвам нещо ама я подготви примерно една приятелка го направи а майка и незнае още
    кажи и да си поговорим по женски и така ........
    а така и я питай дали тя има нещо против момичета на твоята възраст да правят секс....и им кажи...ако толкова искаш...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

ми за сега си траикам

Имам Новина Казах й.Бяхме се скарали ама сериозно и аз го изтурсих и тя го прие нормално и ме попита как е било =D>

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от fuklata
    Имам Новина Казах й.Бяхме се скарали ама сериозно и аз го изтурсих и тя го прие нормално и ме попита как е било =D>
    Тогава считам, че проблемът е решен и темата не е нужна повече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си