- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Заедно ли свършвате с партньора си?
ne nikoga edvali 6te se slu4i
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
мнеаз не свършвам
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Ne moga da se syglasq s teb,che kogato partinora ti svyrshva na teb ti e po-qkoto,otkolkoto pri tvoq sobstven orgazym,no vse pak vie si znaete!Първоначално написано от krem4et0
Otnosno men,nie super rqdko svyrshvame zaedno i ot okolo dva meseca nasam,sme reshili narochno da ne svyrshvame po edno i syshto vreme,pyrvo toi mi pomaga az da svyrsha(koeto vse pak ne stava vinagi) i sled tova dokato toi svyrshva,ponqkoga sym uspqvala da svyrsha s nego oshte vednyjI taka ni e hubavo
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Просто обожавам да го гледам като свършва. Много повече се кефя, когато той свърши, отколкото когато аз. А и като правим секс без презерватив няма как да се случи..........за жалост.
АбсолЮтно даПървоначално написано от fiama
![]()
Искаш ли да те накарам да се чувстваш жена?
Не.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ami az mn rqdko svur6vam pri sex ne znam za kvo ama pak pri 6patylka za 5 min sam gotova i e prekrasno ama i sex ne e lo6 dori i da ne svur6a 6tom e s moito mom4e![]()
![]()
![]()
Амии не само веднъж сме свършвали заедно..а иначе само от секс не мога да свърша-от езиче и пръстчета да![]()
Мога да ви уверя, че почти винаги свършваме заедно. Въобще не ми говори за внушение (което би трябвало да бъде "самовнушение"), пък и не всички тук са на 15.Първоначално написано от Овесения
![]()
Собственост на Canis_Dirus
ne
Много рядко.
When I love, I love.