.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен
    ne nikoga edvali 6te se slu4i
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

мне аз не свършвам
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз ще съм честна за разлика от повечето и ще кажа-не. не свършваме еднакво, рядко свършвам по време на секс. Не е до синхрон или дълга връзка-3 години и 2 месеца са си дълга връзка. Просто това е мит и то не е особено приятно. Не може да се наслаждаваш на оргазма на партньора си. за мен той е по-як от моя собствен!
    Ne moga da se syglasq s teb,che kogato partinora ti svyrshva na teb ti e po-qkoto,otkolkoto pri tvoq sobstven orgazym,no vse pak vie si znaete!
    Otnosno men,nie super rqdko svyrshvame zaedno i ot okolo dva meseca nasam,sme reshili narochno da ne svyrshvame po edno i syshto vreme,pyrvo toi mi pomaga az da svyrsha(koeto vse pak ne stava vinagi) i sled tova dokato toi svyrshva,ponqkoga sym uspqvala da svyrsha s nego oshte vednyj I taka ni e hubavo
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Просто обожавам да го гледам като свършва. Много повече се кефя, когато той свърши, отколкото когато аз. А и като правим секс без презерватив няма как да се случи..........за жалост.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Не, определено. Малко дори и по-възрастни хора, които от дълги години са заедно успяват, не знам тук как 15-16 годишни го постигат.
    АбсолЮтно да
    Искаш ли да те накарам да се чувстваш жена?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Не.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    plovdiv
    ami az mn rqdko svur6vam pri sex ne znam za kvo ama pak pri 6patylka za 5 min sam gotova i e prekrasno ama i sex ne e lo6 dori i da ne svur6a 6tom e s moito mom4e

Амии не само веднъж сме свършвали заедно..а иначе само от секс не мога да свърша-от езиче и пръстчета да

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Не, определено. Малко дори и по-възрастни хора, които от дълги години са заедно успяват, не знам тук как 15-16 годишни го постигат.
    с внушение
    Мога да ви уверя, че почти винаги свършваме заедно. Въобще не ми говори за внушение (което би трябвало да бъде "самовнушение"), пък и не всички тук са на 15.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Inside the temple
    Много рядко.
    When I love, I love.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си