- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ей върнахте ли часовника...
Аз бях забравила да върна часовника с един час назад и ме подсетиха.. та реших и аз да ви напомня![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
абе като гледам тоя на компютъра автоматично се е настроил...та реших да не го пипам
телефона ми е толкова преебан, че беше невъзможно да намеря откъде се сменя времето и го оставих така..хаха
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Даа...този път се сетих навреме![]()
![]()
![]()
Ох добре че ме подсети,той компа сутринта се беше сверил,но аз го настройх/помислих си че баща ми го е пипал/,но сега като видях темата и настройх всичко.Мерси.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Настройла съм го бе как.Ама миналата година се преебах.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
леле,а аз се 4удех защо си4ки 4асовници някви шантави 4асове ми показват
Добре че майка ми ме подсети иначе щеше да стане лошо...![]()
Да. Като се събудих видях, че е 3 часа. После осъзнах, че е два и се успокоих.
![]()
А аз пък се преебах със ставането.![]()
Ставам да ходя на курс и си мисля, че е 8:45. Включвам компютъра, гледам часовника и... изненада.![]()
На мен компа и тела ми се настроиха автоматично,а
майка ми днес отиде по-рано на работа,но аз не и` казах тъй като
всяка сутрин ме буди в ранни зори ,за да ходя на даскало!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
И аз се прецаках със ставането...а можеше да поспя още един час...
Трябваше да си настроя телефона аз, ама кой да се сети.
Умната ми сестра си го беше настроила ,вместо с един час назад,с един напред и стана днеска на работа с 2 часа закъснение.![]()
А тя бачкаше в избирателните секции,и направо са я върнали,защото си е изгубила половината смяна.![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Хъх... майка ме събуди в 12:30 и каза, че иначе щяло да бъде 13:30, така че е време да ставам... без видима причина. Поглеждам - компютъра сверен, аз си сверих телефона и с това проблемът беше решен. Станах, нагласих се, отивам у мъжо и там цял ден. Вечерта ще имаме гости, разбрали сме се за 19:30, аз половин час преди това готова... Абе отива 20ч. тях ги няма, звъним им, да добре, идваме. По телевизията приказват, че трябвало да стане 19ч. за резултати, аз ги гледам и се чудя тея луди ли са, откога беше 19ч.... По едно време си поглеждам телефона и най-сетне установявам, че мъжо от десетина часовника ни един не е преместил... Как да не го удушиш![]()
Детство мое,реално и вълшебно ,детство мое..ляляля..Първоначално написано от Blue_Devil{F}
![]()
Това да не е извадка от тайното ти дневниче с катинарче,на което толкова усърдно му криеш ключето,че чак си го изгубила,и сега отваряш катинарчето с шнола за коса?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
abe az hubavo go nastroih ma cel den mi e nekvo 6ibano ot tva vreme.mnogo bavno minava....kajete kak da si sloja pic pod imeto 6ot ne6to ne moga.thanks predvaritelno