- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Да са ни честити новите кметове
България винаги ще си остане оправлявана от турци...Баща ми като ми каза,че Котел и кой друг там град от Балкнаската част имат турци/цигани за кметове...Не помня...Ей майка им...Най-интересните ни и исторически градове![]()
![]()
Простo ми идеше да зарева...Малее след 18 годишна възраст ако България(ако ще се казва така де) е в същото положение като сега се измитам...Заминавам за Лондон...Не ме бърка..Махам се...
БТВ:За Бойко и резаците не вярвам,че ще ги махне,но му стискам палци..И тез резаци долни...
Тука много ми се иска да ги напсувам тея турци и цигани,но ще се сдържа..Просто такива думи ми идва от вътре дето...![]()
London Tipton
е е .. прекалявашПървоначално написано от aniezina
![]()
напротив-може и да преувеличавам-но не прекалявамПървоначално написано от OtherDimension
честно казано си е точно така, ако не сега то поне ще стане
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Намери ти къде да бягаш!Първоначално написано от Your Nightmare
![]()
Там резняците са повече отколкото в България и са също толкова привилигеровани колкото тук!
Има една книга ..искам да си я намеря...озаглавена е Londonistan...сети се за какво става дума там!
Ако ще бягаш от резняци по-добре не бягай в западна Европа защото там джамиите са колкото тук!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.