- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- двете маски:
Когато се прибирате вкъщи по същия начин ли се държите както на "улицата" или слагате маската и се правите на този, който искат да видят родителите ви?
Ednakvo.. Nai iskren i otkroven sam kum roditelite si . Na tqh moje da se kaji vsi4ko koeto na dr chovek ot otvan ne bixe ne vsi4ko no se pak
igrata prodaljava na vanka a vkashti si istinski
![]()
Ами с различни хора общувам по различен начин. Някак си се нагласям според ситуацията. Пред родителите си се държа по-различно (разбирай дори по-културно), отколкото пред приятелите си. От друга страна пък пред нашите си се държа така емоционално, както пред никой друг- в различни ситуации и пред различни хора съм различна.
Мммм сега като се прибера обикновено вкъщи ме чакат или двете кучета или Алексей (рядко засичам сестра ми и приятелят й) и няма смисъл от маски. Пред него, то и общо взето пред всички съм такава каквато съм.![]()
Като живеех с родителите ми беше долу-горе така, естествено премълчавах си някои неща, защото ако им кажа всичко можеше да си стоя в нас до дипломиранетоНо маска точно не съм имала. Е с майка може би съм се държала различно, не толкова открито, колкото с баща ми, но общо взето съм била една и съща както навън, така и вкъщи.
![]()
Чак пък да се правя на друг човек...![]()
Просто се държа нормално.
Пф...в никакъв случай.
Аз съм си себе си в нас,на улицата,в училище,където и да е.
Нашите си ме знаят каква стока съм,макар и да не се
се примирили с това,знаят каква съм.
Никога не съм се правила на друга пред тях и няма и да се правя!![]()
Walk go home boy...
az sum sebe si![]()
Хмм.. чак пък маска не. Наще са на ясно само с най-важните случки от живота ми (най-важните за тях). Останалото си задържам за себе си, а и с тях не се засичаме особено често, че да имаме време особени разговори да водим...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Същата съм си.Само по тоншение на външността съм по неглеже![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ами същата съм си...Имам само едно лице!
gore-dolu i az sam takaПървоначално написано от fiama
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Еднакво , с разликата че ф дома увеличавам псувните![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
еми в къщи и пред непознати се държа различно.Но с приятели съм си аз![]()
Eми немога да се държа с нашите както с приятели -ограничавам езика,не пушаи т.н ...ама чак друг човек..
Еми различна съм...не много,но все пак не мога да псувам пред наще и други неща не мога да говоря![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
еми аз не мисля,че това е маска да се държиш различно с родителите си,има си хас да се лигавя пред тяхили да ръся глупости,напълно нормално е с всеки да се държиш различно,с възрастни по един начин с малки деца по друг,с такива като тебе по трети и такам
![]()
еми пред тях не се лигавя така както с фр + тфа аз почти не седя при тях иначе с тях си се държа различно![]()
аз съм си една и съща и в нас и извън нас... мисля че няма смисъл от маски и то точно пред родителите, който трябва да те познават всъщност какъв си![]()
![]()
![]()
Винаги в къщи съм различна![]()
Това не ми харесва ,но...
Не може просто
![]()
тва как с държа зависи от човека с когото разговарям..така че зависи,но мисля че не,ест премълчавам си някои неща,ноо в общи линии по един и същи начин