- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Домашни маски за лице...
ZdrKajete kakvi doma6ni maski si pravite.I daite idei za takiva s kakvoto e pod ruka v hladilnika.
![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Em krastavicistudeni par4enca slagash si na liceto i stoish 40 min i si sveja kato cvete
i sashto s obelkite na kartof no s korata si majij liceto.. i stoish izvestno vreme i si super
![]()
sus med i prqsno mlqko ima edna mn stava hubavo licetu a pak az sam 4uvala 4e i sus kiselo mlqko staa qko \/
![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
zaharosan med i mlqko-perfektno eksfolirane i omekotqvane
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Знам много плодови маски който много стягат кожата кщато например от ягоди и грозде![]()
мед ли? ама вие добре ли сте? кола маска на лицето ли си правите....олелелеле нз оправаите се.маска...амии киселото мляко хидратира много добре сухата кожа
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
prai sa i sas mlqko ne smu sus med zada ne zalepva a i meda ne zalepva po liceto be momi4e![]()
![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
естествено,4е не залепва,но попринцип меда предизвиква окосмяване...ако не знаете про4етете някъде
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...++%EB%E8%F6%E5
А ГООГЪЛ е БЪКАН с домашни маски..ама няма кой да се сети ест...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ти добре ли си ?!Първоначално написано от neshtastno^vliubena
потърсих в гоогъл..нищо няма.
хайде като си чела ми покажи статия !
Днес я пробвах и определено има страхотен ефект.Кожата ми стана много мека и свежаПървоначално написано от marina star
.Препоръчвам ви я да я пробвате.
![]()
4ела съм го в у4ебници! и баба ми ми го е казвала...
Първоначално написано от neshtastno^vliubena
к,моля те - поинтересувай се и ми кажи в кой учебник го пише,много бих искала да прочета.а утре специално ще попитам един дерматолог,както и ще потърся отново в гуугъл,понеже ако го има в някой учебник..би трябвало и там да го има ако е истина!а ..за бабите..тва просто ще го подмина..
А иначе мацки - маската с мед е върховна-кожата става супер мега и гладичка.една приятелка си я прави от 3 години и определено не е брадясала или нещо такова..
ще ми кажете ли нещо по-подробно за маската с мед и мляко.как действа и колко време трябва да седя с нея.на 14 съм нали не ми е рано за маски![]()
![]()