- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата......
Нормално ли е след секс (или самозадоволяване) да ви понаболява долу корема?
Да нормално е, не помня за да ти го обесня защо, но знам че е нормално.Мен също понякога ме боли, случва се и да не боли зависи.Мисля че ако не е много силна болката е нормално.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Da,sluchvalo mi se e i po chesto sled samozadovolqvaneПървоначално написано от girl_1
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
dam normalno e![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
най вероятно е нормално
na men tfa ne mi se slu4valo ama moje i da e vazmojny![]()
![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
Ми и мен ме боли след това не знам защо така![]()
ne mi se e sly4valo...... no sig e normalno.......![]()
I na men mi se e slu4valo... sig e normalno![]()
Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj
Ne mi se e slu4valo...no mi zvu4i stranno.![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
слу4вало ми се е даже в момента ги изпитвам![]()
И на мен не ми се е случвало. Нито след секс, нито след самозадоволяване.Първоначално написано от DIVINE_TIME
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
mene mi se e sluchvalo 1 -2 pyti sled sex , ama ne e bolka za umirachka i stihva![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
mi slu4valo mi se e mn puti (e mn,mn 3 4 da sa) ama edin me bole6e pove4ko....mai e normalno de...
Mi na men ne mi se e slu4valo i ne sym zapoznata pri nqkoq fr da e stavalo taka. No puk si mislq 4e ne e normalno. Za6to trqbva da te boli korem sled seks? Nali sex-a za hubavo se pravi.. Konsultirai se s lekar ako se slu4va po-4esto. Moje da ima problem, i kato se predotvrati da ti e po-hubavo.
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
При самозадоволяване не ми се е случвало,но след секс ми се е случвало..и аз незнам защо е така![]()
Мен ме боли така, когато сме правили по груб секс.
и на мен не ми се е случвало,но сигурно е нормално.естествено ако не е канска болкаПървоначално написано от Em0o_pRinCe§s
![]()
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
slu4valo mi se e.mislq 4e e normalno,osven ako bolkata ne e mnogo silna i prodaljitelna
sled seks samo mi se e sly4valo i nqkolko puti i po vreme na samiq akt mislq 4e e bilo ot natiska na penisa ne6ty ili pozata neznam s to4nost no e normalno ne se pla6i...Първоначално написано от girl_1
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!