- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- колко дни
kogato se epilirate sled tova kolko dni minavat ili sedmici dokato pak s eepilirate
Когато преценя- относително е. Зависи дали имам поникнали подкожни косъмчета, които макар и малко на брой, са много дразнещи. Та се случва и през ден- два да минавам с епилатора, но само за тези косъмчета. Иначе основно епилация, горе-долу на седмица или 10-тина дена.
da i az tolkova ama na reklamite po 4sedmici da be![]()
ами моите бавно растат,за това на 2 седмици горе-долу,но понякога се случва и по-рано,сигурно ,защото съв с браун силк епил,дето краката ти остават гладки 4 седмици!хахада,бе ,все остават--лъжи,лъжи
Първоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
На ръцете-1 път месечно, а на краката 1 път на 2 месеца, защото там нямам мн косми. Това е зимата иначе лятото малко по-често![]()
2,3 седмици
Момиче съм ! ! !
xs6toto se brasne6 po4ni kola maska i 6te vidi6 rezultati uspeh \Първоначално написано от devil_girls_
/
ми една седмица! а исках да ви питам понеже мен когато се епилирам от коляното на горе краката ме болят ужасно вие ползвате нли някакви обезболяващи?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Друсаме се за да не ни боли ...Първоначално написано от gabi_94
Кви обезболяващи бе,в началото боли,после се свиква ... ако не ти изнася-бръснача и толкоз.
Краката епилирам на 2 седмици веднъж,може и по-често .. според зависи.А ръцете в месеца веднъж,ако ме домързи прескачамхаха
ми ако се бръсна през 2 дена.ако се епилирам 1 седмица и половинал![]()
![]()