- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Durex Play Ring - Смяна На Батериите
хах българина си е българин....
Evala na picha =D> Sq veche kato znam,che ne e samo za ednokratna upotreba moje i da probvame![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
![]()
Лъжци...искат да си даваме парите като ни казват,че е за еднократна употреба а то не било така
![]()
![]()
![]()
защо се излагаме на пук..наистина на пук
![]()
а м/у др как точно да си го сложа това... в коя част на пениса ми тр да стои![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Pit Of SnakeS
Бългериън тарикат рулЛЗ![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Съвсем преди малко ми предложиха да го пробваме, че уж бил як, а аз от повечето хора пробвали го чувам че не си струва. Ама щом може да се ползва повече от веднъж...май ще я видим тая работа
Kakvi 4 chasa...?Първоначално написано от sexita
Az razbrah za okolo 20 min ?!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Тва съм го виждал преди 20 години но не мислих че има толкова тъпи хора дето 2 батерий не могат да сменят.![]()
![]()
Мъжо ми донесе нещо подобно от щатите, но много по-яко.![]()
Собственост на Canis_Dirus
То мъжки няма.Първоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Аз планирах да разглобя един, понеже ми беше интересно как така е за еднократна употреба... Смисъл, то на опаковката си пише: "разглобете го и изхвърлете батериите отделно". Значи би трябвало да се вадят без чук и следователно могат да се сменят... Странна работа....Първоначално написано от Pit Of SnakeS
bre izobretatelni hora
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
хахахах браво бе =D>
за пореден път се обеждавам че на нашия род нещо му куца![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!