- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против свирките
ostavashe i da ste protiv .. c..c.c. bat tupata tema
Ами попринцик съм "ЗА" , защото това доставя много доволствие на половинките ни и мисля , че няма момче което да не харесва френската любов.
Естествено че ЗА! Мисля че и повечето момичета са ЗА! Да речем този процент да е около 90%/. Но едно е да го наречеш свирка, а друго различен вид изразяване на любов или именно френска. И аз мисля, че втория начин е много по добър и удоволствието е по голямо![]()
...not everyone understands house music...
...house music is more than music...
Ami i az sum ZA![]()
За съм!
taka si eПървоначално написано от MaRiNkA_16
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Felacio какво по-хубаво нещо от това.![]()
![]()
![]()
da ti go nadunat otzad naprimer ??![]()
![]()
![]()
Аз нямам мнене,затова дадох "Без коментар".Първоначално написано от Beil
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Da.Iskam da vi pitam za ili protiv svirkite ste?
Nachaloto i kraia : )I kakvo namirate v tqh?
BMW POWER
Добре наистина ли е хубаво да правиш свирки?Какво е чувството?Мен ми изглежда гадно и гнусно.Незнам какво намирате в тях.Кажете Ми!
Leko e trudno da se obqsniПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Za men sa iztochnik na udovolstvie i vyzbuda i za dvama ni
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Какво удоволствие ти доставя да го лапаш..........
Удоволствието от задоволяването на любимия например?!Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
[*Cr!ST!AnO`STyLe*], ти мъжко ли си, женско ли си, секс праило ли си, у градо живяло ли си![]()
BMW POWER
Женско съм...Не съм правила секс.....Просто питах![]()
За.
Обичам само един човек и това съм аз.
то това ще го разбереш най - добре като пробвашПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
BMW POWER
Не само. Самият факт, че се докосвам до невероятният му фалос (малко си падам по cock worship), главата ми е в неговите ръце, той има пълен контрол над мен.. И винаги се притеснявам дали ще се справя добре, защото ако не - следва дълга лекция как се прави, няколко думи на тема колко нестарателна съм, разочарование и наказание.. Последните месеци слава богу се справям достатъчно добре. Обичам и да ме хвали колко съм добраПървоначално написано от GaNGsTa`Gi®l
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Момиче, ти с НЕКРО ли ходиш?Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Първоначално написано от Lorelei
Какво удоволствие носи на мъжете да ни облизват? същото е. Като не искаш и смяташ някоя част от тялото на гаджето си за гнусна....не го прави и толкова!
Да - научен факт е, че облизването подобрява обмяната на веществата....Първоначално написано от krem4et0