.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Русе

Отново за целулита!

Въпреки че има много теми аз правя още една, защото не намерих това, което ме интересува.Кажете ми ползвали ли сте някакви антицелулитни гелове или кремове ?Как се казват те ? Имат ли ефект.?На каква цена са горе-долу? Благодаря

aM az Lichno ne sam polzvala No znam che ima takaf krem mislq na AVON ama neznam na kfa centa e

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Този на Avon е 18,90, но не знам има ли ефект
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Фен
    Град
    вкъщи
    Тия антицелулитни гелове и кремове НЕ премахват целулита. Ако очаквате да се махне като с магическа пръчка - няма да стане. Те могат само леко да загладят кожата и да заличат стрии, но трябва много упорито ползване.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    този на avon найстина е много добър,но няма да ви го премахне изцяло дори и след 5 седмици иска се и тренировка и диета и крема просто зали4ава малко дупките. ина4е маслото на икаров за целулит е номер едно доколкото знам,защото действието му е по-бързо,но пък по десет минути трябва да се прави масаж,докато avon бързо попива.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ползвала съм да.. НА дева- Слим ефект.. около 6-7лв беше.. Имаше някакъв резултат.. позаглади кожата.. по-мекичка я направи ,но го позлвах миналата година и то само за един месец... И все пак не мисля,че само с кремчето може да се избавишщ от целулита.. трабват масажи /можеш и сама да ги правиш/ с мед примерно..действат страхотно..не вднъж съм го казвала..отделно спорт.. много много ... и течности!!!
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

KREMOVETE NQMAT KOI ZNAE KAKAV EFEKT!ima drug na4in kato hodi6 na kozmetik puska ti celutron i sled 5 proceduri stava6 mucka

Чакай сега, ти едва ли имаш 30 години според мен че да прибягваш към кремове и всякакви мазила за целулит. Я се хвани, поспортувай и ще има резултат, не си някоя лелка да не можеш да се мръднеш.
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

lele za kakvo sa mu produkti -kremove..na 4ovek ,koito ne deistvat...kajete ne6to osvan za celulita i za striite..?

Съгласна съм за спортуването, защото само с крем без никакъв спорт нищо няма да се получи. Аз съм ползвала крема на Nivea. Съчетан с бягане или други упражнения е доста ефикасен. Той струва около 16-18 лв(зависи от къде го взимаш). Друго-за да имат ефект тези кремове освен упражненията, които трябва да правиш, трябва и да си редовна с ползването им. Nivea-та се ползва по 1-2 пъти всеки ден(аз и повечко съм мазала).
    Исках и да попитам какви са тези процедури с целутрон?Какво представлява и на какви цени са?

Град
    Русе
    Аз спортувам.... обаче имам и малко целулит и за това питам и каквви са тези масажи с мед?Как се правят>?

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Аз спортувам.... обаче имам и малко целулит и за това питам и каквви са тези масажи с мед?Как се правят>?
    emi nqkude v tozi forum bqh 4ela za masajite s med kak se pravqt.na4i maje6 si s med mestata s celulit i po4va6 da zalepq6 i otlepq6 ruce okolo 15 puti ama ne sum sigurna 4e taka be6e a i sugurno ima i drugi varianti.

nakoi ako znae ne6to drugo za masajite s med neka spodeli!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си