.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Къдрици

Къдрици

Значи искам да си накъдря косата,обаче с маша не става такава каквато искам.С ролки не мога да намеря такива големи.

http://avtora.com/uploads/images/con...gergana_01.jpg

нещо като това и не си мислете,че искам да имитирам гергана просто не намерих друга снимка.
    Та някой ако ми каже как да постигна ефекта ще съм му много благодарна
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Защо не попиташ някой фризьор да ти каже какво може да се направи по въпроса. Аз лично не мога да ти препоръчам нищо

Град
    варна
    Чувала съм за нещо с парцали , ама не съм сигурна дали се постига същия ефект

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Е или питаш някой по-компетентен или вероятно с големи ролки .... Та така и така има тема за къдрици, някой може ли да ми каже как се правят такива http://prikachi.com/files/45346L.jpg ???

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Защо не попиташ някой фризьор да ти каже какво може да се направи по въпроса. Аз лично не мога да ти препоръчам нищо

мне става.Ще питам моята вризьорка
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Вторите не са ли правени просто с пяна.Ама за тая цел трябва да имаш чуплива коса.Мойта е такава и с малко пяна на мокра коса се получават

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ооо нз и моята е 4уплива като е на4упа с пяна и става къдраво,това на бритни ми прили4а малко и на рибена кост,след това стават такива вълни4ки. ина4е за тая при4еска на гергана...мисля 4е с малко пяна лека фиксация би станало.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    imam edna fr s takiva ama na neq si i e takava kosata

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    вторите са с маша и не много силен стилизант, третите изглеждат като студено къдрене или много малки ролки
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си пожелавайте къдрици. Ужасна грижа е и никога н стои както искаш

това се получава от студено къдрене, но доколкото знам съсипва ужасно косата и това не е добре
    SMILE FOR ME NOW

Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    това се получава от студено къдрене, но доколкото знам съсипва ужасно косата и това не е добре
    Жалко Много ми харесват

Цитирай Първоначално написано от glamorous_Q
    Е или питаш някой по-компетентен или вероятно с големи ролки .... Та така и така има тема за къдрици, някой може ли да ми каже как се правят такива http://prikachi.com/files/45346L.jpg ???
    аз този ефект го постигам с плитки .. изкъпвам се и се сплитам на плитки, колкото повече плитки правиш, толкова по-къдрава става косата
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

С вакса ще стане! Сложи ваксата и я намачкай или я дръж на ролки(както е с ваксата) за час-два..(не знам колко бързо ти се къдри косата... Но това определено с вакса ще стане добре.
    Друг вариант е с ролки, после с лак за коса, както е студено ще ти падне и.. ще е същото

DivoTo_KoTe
    Мисля, че без ролки няма как да я направиш сама, потърси, аз на много места съм виждала големи ролки.

Цитирай Първоначално написано от puppy
    С вакса ще стане! Сложи ваксата и я намачкай или я дръж на ролки(както е с ваксата) за час-два..(не знам колко бързо ти се къдри косата... Но това определено с вакса ще стане добре.
    Друг вариант е с ролки, после с лак за коса, както е студено ще ти падне и.. ще е същото

DivoTo_KoTe
    Мисля, че без ролки няма как да я направиш сама, потърси, аз на много места съм виждала големи ролки.

мерси много.и аз си мислех за ролки ама никъде не мога да намеря такива.Трябва да питам моята фризьорка освен

tva stava s parcal na plitki a za tva na gergana e s golemi rolki dr variant nz

Супер фен Аватара на gabi_94
    парцалите не правят косата чуплива, правят я къдрава(и то много дребни къдрички)
    аз много пъти съм си правила косата на парцалчета и тя става много, много къдрава и се скъсява доста, така че за да ти стои косата добре на парцали, трябва да е дълга, много дълга!
    мойта коса си е доста чуплива и си я харесвам а като се изкъпя и после не се суша става идеална.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Съгласна съм

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    моля ви кажете ми нещо повече за тия парцали много искам такива мънички къдрички едва забележими,но в същото време и ефектни ,моята коса е начупина и едри едри масури
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

http://prikachi.com/files/45346L.jpg - specialno za tezi - tova e mn lesno, te sa vuzmogno nai - lesnite. I sa po - skoro vilnichki, ne kudrichki. Na ne mnogo stegnati po - edri plitki, shte se poluchi tochno taka, posle porazrochvash i gotovo. A moge i lak ili pqna da se slogi za poveche izdruglivost.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    парцалите не правят косата чуплива, правят я къдрава(и то много дребни къдрички)
    аз много пъти съм си правила косата на парцалчета и тя става много, много къдрава и се скъсява доста, така че за да ти стои косата добре на парцали, трябва да е дълга, много дълга!
    мойта коса си е доста чуплива и си я харесвам а като се изкъпя и после не се суша става идеална.
    ОБЯСНИ КАК КАК КАК КАК КАК КАК КАААААК!!!

Ии... ако може снимчица

Град
    Sofia
    Мми защо мислиш,че с маша не става. Моята коса попринцип е чуплива, но на мен не ми харесва затова първо я изправям и след това къдря само горните етажи със маша 16w. Става точно като ефекта на Гергана само трябва да увърташ кичура в правилната посока. ... Но наистина-естествено къдравата коса е ужасна. Какво не бих дала за права

Супер фен Аватара на gabri3lla
    С преса за коса ще стане.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Поне си имаш прическа. Аз не мога да изляза от нас без да съм я изправила - не отнема много време, но все пак. Една такава никаква ми е! Бухва по средата на дължината на косъма и се зафичква () накъдето си поиска.
    Искам чуплива коса! Една съученичка е така, може да се накъдри по 4 начина - само с пяна, с дифузер, с маша, с плитки... отделно може да се изправи. А моята къдраво не държи, ужасно е тежка, дори когато е малко под раменете, да не говорим за като ми беше почти до кръста (без 2-3 мижави сантиметра).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си