- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- въпросче за косата ми
Здравейте момичета искам да попитам от къде мога да си купя коса на щипки и колко струва
da ne govori6 za izkustvenata kosa koqto se zaxva6ta sas malki 6tipki otdolu![]()
![]()
може би щеше да ни улесниш, ако кажеш от къде си?...Първоначално написано от sladur4eto_f
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
и аз си търся такава коса на прилична цена в софия![]()
Момиче ти никога не наранявай,че незнаеш колко я боли.С момиче никога не се ебавай,защото накрая ебания оставаш ти
Ми вижте в някой магазин за козметика или из пазарите със сигурност има. Аз съм виждала![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Питай в някой фризьорски салон, там ще ти кажат.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ot vraca sam
Ами в подлеза на Спортната палата съм виждала,има един магазин за фибички и всякакви други джунджурии за коса,там дето продава един турчин...сигурно се сещашПървоначално написано от $hEfKaTa
Не съм питала колко струват ,но едва ли са много скъпи
.
А иначе авторката ,и ти по такива магазини търси.![]()
защо не проверите в тези салони за сгъстяване и удължаване на косата,там предполагам че ще има и може би и естествена ще се предлага
ПП: само за Магама се сещам в момента![]()
am to ina4e cenata zavisi ot tova kolko plasta iska6 da ti e dalga kosata mislq 4e do kam krasta e okolo 500 lv am navsqkade e razli4no taka 4e pitai![]()
![]()
Имаше някакъв чалгарски фризьорски салон "Фетиш"
(в една от прасечките на Руски паметник),един приятел си купи
от там за салона на майка му...нз колко струват обаче...![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Мамайко коса на щипки![]()
Казва се изкуствена коса или екстеншънс. Истинска можеш да си купиш за по около 150 лева една треса, до кръста, а за да изглежда естествено ще ти трябват 4-5 треси. Изкуствеа коса, такава която не е човешки косъм ами пластмаса можеш да си намериш и за 40 лева, но тя не е хубава, става като косите на барбитата след като я поносиш.
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
hmm...edna moq fr si sloji i zeha 500lv...dostadulga be6e oba4e..nn,razpitai v friziorskite saloni za pove4e informaciq![]()
A da znaete v burgas ot kade moga da si kupq(osven v "dima stil") takava esestvenna kosa,oba4e da e ka4estvenna i kolko shte mi struva.Ako ima nqkoi da znae ili da e ostanal dovolen ot nqkade kadeto si q e slagal da kaje.
Продавам 2 реда коса:
1 4етворен ред - 40 см
1 двоен ред -30см
Косата е европейска.Не се заплита.Може да се боядисва. Купих я за 250лв. Но я отрязах,защото ми беше дълга .А сега вече моита коса порастна.За това цената на тази коса е 80 лв . Страхотно качество
Цвета е : тамнокафяв.
Имам 6 щипки за двата реда: Цената им е 6 щипки X 2лв +12лв (ако ги закупите от фризюрски салон са по 5 лв едната щипка)
Това е от мен ако сте заинтересовани пишете на
mail- bg_nikita@abv.bg или 0899238377
Продавам 2 реда коса:
1 4етворен ред - 40см
1 двоен ред -30см
Косата е европейска.Не се заплита.Може да се боядисва. Купих я за 250лв. Но я отрязах,защото ми беше дълга .А сега вече моита коса порастна.За това цената на тази коса е 80 лв . Страхотно качество
Цвета е : тамнокафяв.
Имам 6 щипки за двата реда: Цената им е 6 щипки X 2лв +12лв (ако ги закупите от фризюрски салон са по 5 лв едната щипка)
Това е от мен ако сте заинтересовани пишете на
mail- bg_nikita@abv.bg или 0899238377
Има в магазините на Viva
И аз съм от Враца. Ами провери на пробива има един магазин за всякакви джунджурийки, на витрината пише "Имитационна Бижутерия", намира се под магазин "Всичко за жената"... Единствено там съм виждала изкуствена коса. Дано съм помогнала![]()
nicolepcd
Az sym vijdala v magazin za fibi,lastici,obici i takiva raboti,tyrsi v takiva magazini![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
хич не я одбрявам тази идея за изкуствените коса...а и не искам някъв бълхарник да ми се доближава до косата![]()
in defense of our dreams...