- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За спермата
Защо всички лъжат и лъжете, че спермата на вкус е солена!?!?!??!?!
...
А на тебе как ти се струва? Последния път на мъжа ми беше сладка, но той бил ял преди това половин килогром течен шоколад! Обикновено ми леко нагарча.
Не мисля . Всеки мъж е различен , а и вкуса на спермата зависи и от това какво си хапва момчето , ако пие натурални сокове е сладка
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
офффф кои ти е казал 4е е солена тряя да е дайе сладникава 6тото в нея има глюкоза![]()
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
pitai nqkoi koito ti go e kazal
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Amiiiii na priatelia mi naistina be6e solena...Poniakoga i sladnikava no pove4eto puti solena![]()
Главният фактор е храната и течностите които се приемат.
Искаш ли да те накарам да се чувстваш жена?
Първоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
Ami toi biv6ia mi iade6e mn meso i pie6e predimno bira i Shark a i py6e6e v na4aloto ta o4akvah da my e gor4iva ama ne...Първоначално написано от Quest
![]()
za vkusa naspermata - spored zavisi![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Половин килогром течен шоколад ? Та тои не е човек !Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
vkysa zavisi ot mom4eto .....
някой яко е гълтал а?Първоначално написано от cherinka
Твоя приятел явно си хапва солчица редовноПървоначално написано от slun4ice
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
![]()
ти кво, очакваше да е солена, пък имаше вкус на вафли боровец ли??
![]()
зависи кво е яло момчето преди да му духаш, а и не само... на моя винаги леко горчи
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
abe az sam 4uvala 4e hranata ne e nai glavniq faktor za vkusa.Glavnoto e dali mom4eto py6i ako py6i bi trqalo leki4ko da kiseli i kogato e kiselo e mn trydno da se razbere sladko li e ili soleno i za tva vseki pyt izglejda razli4no spored men ot cigarite zavisilo6i cigari
![]()
oooooooooooooo ama tui li e nai-vajnoto , a?ako vi e tolkova merak da gyltate - gyltaite i shte rzbereta , pyk koito go e strah ot mechki ...![]()
![]()
![]()
to tyi samo s prikazvane , nqma da stane rabotata
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ami ako qm 4esun kakav vkus shte ima![]()
Първоначално написано от marina star
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми.............мъжа ми си хапва. Какво да го правиш? А е слаб!Първоначално написано от Sasho::ohsaS
На всяко момче спермата е различна. Плюс това има значение какви вещества е приемал преди това (ял, пил и се веселил). И, да, понякога е солена... най-често я определят като горчива. Може и да бъде вкусна... но рядко (според мен)![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!