- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мразя ги тия неща!
Не знам точно как му се вика, някой им викат антенки, други казват, че е бебешката коса... Мама пък ми каза, че това била новата коса, която расте, но не ми се вярва.Много ме дразнят!!! Като се вържа на опашка постоянно стърчат.
Да ги отрежа ли тези кичури? Стигат ми някъде до брадичката и не растат повече. Само стърчат!
![]()
Ето снимка на нещо подобно, ама моето е по-зле!
Някой ако има идея как да се отърва...
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Мииии да ти кажа и аз имам такиваНо в никакъв случай не ги режи.. като си връзваш косата ги напръскай леко с лак за коса и ги заглади.... ина4е те 6те си порастнат споко
![]()
![]()
If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГИ РЕЖИ,казвам ти от личен
опит...дамн много са досадни,ами има няколко варианта да ги
прибираш с фибички или да ги подпъхваш под косата...но
НЕ ГИ РЕЖИ....
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Амии...май няма как да се отървеш.Щом ти стигат до брадичката,като си с вързана коса не можеш ли просто да си ги прекараш зад ушите ?
И аз имам такова животно на главата си.Отначало много им се дразнех,но после свикнах и не им обръщам вече внимание на тези няколко кичура.Както казаха по-горе или с фибички или с лак ги оправяй,но не ги режи.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Благодаря ви за отговорите.Обаче с фибички или зад ушите все е кофти.
Не знам защо не растат повече, това е дооооста време, все така си стоят. Ужас.
А защо да не ги режа? Какво ще стане?![]()
Уфф следващия път като ходя да се подстригвам ще питам фризьорката...
nedei da gi reje6 stoi o6te po grozno!!!!!!priglajdai gi s lak za kosa piqna i dr takiva no nedei da gi reje6 az o6te si patq (a i gajeto mi kazva 4e tova mi e 4ara)tai 4e spox
![]()
Мда и аз имам такова чудо, само дето не ми пука много много, щото и без тва не мога да се връзвамЗаради тъпите ми щръкнали уши
![]()
be ti dobre li si kak 6te gi reje6![]()
![]()
osavi si gi te 6te si porasnat vsi4ki imame takiva 4udesa ama pak jiveem
![]()
![]()
![]()
Aко мислиш че снимакта ти много се вижда,жестоко се лъжеш!Все пак знам за какво говориш и аз имам от този вид "бебешка коса",нищо не можеш да направиш,освен да режеш..Ама едва ли ще има голям ефект!Просто се примири![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Благодаря за вниманието.Няма да ги режа. Ще продължавам да се боря с това "чудо".
![]()
Ако никой няма какво да добави - някой мод може да я заключва вече.
Първоначално написано от monityY
Ти имаш ли си на представа какво ще стане ако ги среже,нали пак ще стрърчи и то още по-грозно.
Моя савет е като се връзваш да напръскаш с лак и ще се оправи,спокойно и аз имам![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
nqma kakvo da te pritesnqvat strani4nite ..ne6to kakto ki4uri po-dobre ne gi reji .. v nai -priqtniqt slu4ai moje6 da polzva6 fibi4ki![]()
Друг вариант да не ти стърчат е да си пръскаш лак за коса например..... да се задържат....![]()
С една приятелка им викаме " копеленца"...
ами..и мен не нервят ,но просто ги оставям да правят каквото искат :P . И деята с лака е добра.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Измислих![]()
Вземи си хининова вода, втривай в корените, от нея косата расте много бързо, ако те интересува и мислиш, че ще помогне мога да ти кажа още много варианти за удължаване на коса, докато се усетиш ще пораснат
![]()