- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да знам проблем ли е?
Именно, ти си един книжен плъх, който само прелиства книгите и интернет страниците, а аз виждам нещата както са на практика. И неща които съм видял с очите си, не можеш да ме убедиш че сне са така. И вземи научи що е цикъл, защото цикъл си е цикъл, а менструален цикъле един вариянт, а менциса е нещо съвсем друго, понеже цъкъла бил 28 дни и не знам си какво. А ти знаеш ли че всеки един женски индивид има 2 яйчника? А за айцеклетки чувала ли си? И недей говори за коя яйцеклетка к'во правила, защото има и друга, която...представи си може (рядно, но може) да бъде годна за оплождане
Устната кухина не наподобява ли вклагалище? Там температурата май..не е сходна с тази на външната среда и сперматозоидите ще живеяот повече от твоите 24 часа..ама замисли си, аз ако се изпразня на една хореща ламарина лятото дали след 4 минути ще има и помян от сперма? При подходящи условия спематозоидите "живеят" до 72 часа.
+1Първоначално написано от DIVINE_TIME
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ne e v1zmojno osven ako ne si e s1bral 6epi4kata
Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm
spored men po4ti nqma veroqtnost da e stanalo ne6to,po-spokoino
И аз мисля , че бах човала , че сперматозоидите умират в кислородна среда много бързо.И освен тва също е вярно , че дори по време на менструация може да се забременее , защото има 2 яйцеклетки.Всеки е прав с нещо.
p.s.шанса да си бременна е 1 на 1000000000000000000000
не,напълно невъзможно е![]()
Some girls are just born winners !
mersi 4e me uspokoihte,no predi malko v edna dr tema vidqh tova:Живи сперматозоиди могат да се пренесат и след орален секс, ако момичето пипа с ръка гениталиите си. Може да се пренесат и через устата, ако след орален секс с мъж едно момиче прави орален секс и с жена i otnovo se pritesnih
не е възможно споко \Първоначално написано от veselinka
/
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Ole boje.Do predi godina i polovina i az si izmislqh takiva nebivalici...tolkova s1m bila t1pa i tolkova nervi s1m ishabila da si mislq,4e moje da se zabremenee takaSega se praskame bez guma i sqka6 po ne se pritesnqvam otkakto kogato i az izmislqh takiva prostotii
![]()
![]()
![]()
НЕ умират в кислородна среда!..Кислородът няма защо да убива спермазадоиди!Умират от студПървоначално написано от DIVINE_TIME
Situatin normal-All fucked up...