.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Учениците на бунт: Не на матурите!

На 1 ноември - Деня на народните будители, ученици от 16 български града ще протестират срещу матурите. Инициатор на шествието е випуск “Единство”, който е създаден от тийнеджъри, намерили се чрез интернет, които се противопоставят на решението на просветното министерство за въвеждането на задължителните зрелостни изпити...

Повече информация тук: http://www.teenproblem.net/news/s/456.html

Дано ги махнат тея матури, щот като гледам никой не е доволен, че ще ги има.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    Оффф незнам дано да се махнат тея матури защото аз другата година завършвам прогминазия и искам да се махнат, щотоо...лошо.
    ...щото явно си необразован и те е шубе, че най-накрая някой ще те оцени според реалните ти знания!!

Ебаси парадокса..на деня на народните будители неграмотниците излизат на протест..вместо да се срамуват....
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Momchence

Ебаси парадокса..на деня на народните будители неграмотниците излизат на протест..вместо да се срамуват....[/color][/b]

И аз това викам. Не ги ли е малко СРАМ на такъв ден...
    Но както и да е да видим дали ще се съберат въобще.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    Оффф незнам дано да се махнат тея матури защото аз другата година завършвам прогминазия и искам да се махнат, щотоо...лошо.
    ...щото явно си необразован и те е шубе, че най-накрая някой ще те оцени според реалните ти знания!!

Ебаси парадокса..на деня на народните будители неграмотниците излизат на протест..вместо да се срамуват....

Ееее, евалата, най-накрая да прочета някакво смислено мнение по тази тема...
    Браво
    Наистина е направо жалко на такъв празник неграмотните ученици, които явно си изкарват оценките по всякакъв друг начин, но не и чрез знание да протестират.. жалко наистина, но не мисля, че министърът(колкото и да е луд)ще ви се върже и ще махне матурите, за да продължавате с измислените си оценки и "незнайно" как взетите изпити...

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}

Аз съм доволна, недоволни са хората, които са толкова бедни от към знания, че ги е страх да ги оценят поне веднъж реално...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    И понеже никой не е доволен и ти не си доволна? Нямаш ли собствено мнение...да де що ли и питам.
    Аз съм доволен..и то много!

П.С. За тези, които си мислят, че съм завършил и че затова говоря така ще ви разочаровам. Ще държа матура..и ми е много кеф!
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Вчера и при нас имаше протест, но аз не отидох. Имах ангажимент, иначе съм против матурите.

няма смисал от тези матури...поне да бяха вход кам някое учебно заведение...и да приемаха без приемни изпити.

Град
    Blondeland
    Няма да премахнат матурите , НЯМА.....
    За това вместо да правите жалки опити за протести си сядайте на дупетата и учете , зщото отърване НЯМА!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Долу матурите.
    Айде да не ги държим!! Мамка му
    Да го е*а тва никъде по свето го нема

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Дебел Идиот
    Долу матурите.
    Айде да не ги държим!! Мамка му
    Да го е*а тва никъде по свето го нема
    Дам... никъде по света нЕма такова чудо като българския "ученик".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си