.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Във връзка с всичките коментари относно моя пост, ще кажа, че въпросът ми прозвуча точно по такъв начин, сякаш девствеността е определящ фактор при избора на партньор! Какво, ако намериш момиче, което да ти допадне да не би да я зарежеш защото е девствена? Или пък никога няма да правиш секс с нея, точно заради това? Съжалявам, но ми се струва глупаво! Във връзка с коментара на radito: не, като съм модератор не съм нещо повече от теб, но изказах мнението си възпитано, без да си позволя да използвам обидни думи и изрази!
    Подкрепям те! А и какви са тези, които няма да искат? Ако харесват момичето това не би трябвало да пречи. Преди като са се женели всички девствени, какво им е станало?

Re: Момчета, бихте ли спали с девствено момиче?

Цитирай Първоначално написано от angel-91
    Момчета, бихте ли спали с девствено момиче?
    набор 91 - супер. както съм казвал и преди за свирката възраст няма...

Цитирай Първоначално написано от HouseLoveR.COM
    ..., а защо не
    i az tva pitam...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    в нас
    da. ve4e s1m go pravil s priqtelkata mi(i az bqh devstven)
    NO COMMENT

Аз лично не бих предпочел никога не-девствена пред девствена.

dd

ne 6te i dam edna krastavica i togava
    Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm

Моя приятел беше девствен както и аз де Но аз се радвам че му бях първата

za kakvo traa taka da gi delite nzm kav e problema edno mom4e da spi s detstveno momi4ea
    Life is just a dream on the way to Death...

Razbirase 4e bih to tova e nai sladkoto i milo ne6to da si s devstvena da znae6 4e 6te si q parviq da viijda6 pritenenieto v o4ite i ot neznanieto ox super e mmmm pak i tq nqma mn mn da zabeleji ako ne se predstavi6 dobre v legloto

Град
    Село.София
    Ест ако си яобичам няма значение дали е девсвена или нее
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Re: Момчета, бихте ли спали с девствено момиче?

Цитирай Първоначално написано от angel-91
    Момчета, бихте ли спали с девствено момиче?

Това направо ме разплака от смях!
    Извинявай, но ако никое момче не иска да спи с девственица, то би следвало всички момичета на света да са девствени и човешката раса да бъде заличена от лицето на Земята! Все някои, все някога ти е първия. Пък и доколкото знам повечето момчета се кефят да са с девствени момичета

Като цяло - не..
    Защото съм спал само с момичета по големи от мен поне с 3-4 години .. и как да ви кажа, супер е, защото хем не свършваш бързо и всичко ти е някак си .. перфектно...
    Докато ако е с някоя по малка (нали ще е по-тясна)хем ще свърша бързо, хем .. следователно няма да ми е много хубаво..

Бих спал с девствена единствено от страната на това, че ще помни, че съм и първия но не знам и как точно да постъпя, защото не съм отварял, но все пак не мисля, че е и трудно..

Аз съм питала гаджето ми и той ми каза че с девствена дори е мн яко щото е по тясна ама нз...

Цитирай Първоначално написано от Niki4
    Като цяло - не..
    Защото съм спал само с момичета по големи от мен поне с 3-4 години .. и как да ви кажа, супер е, защото хем не свършваш бързо и всичко ти е някак си .. перфектно...
    Докато ако е с някоя по малка (нали ще е по-тясна)хем ще свърша бързо, хем .. следователно няма да ми е много хубаво..

Бих спал с девствена единствено от страната на това, че ще помни, че съм и първия но не знам и как точно да постъпя, защото не съм отварял, но все пак не мисля, че е и трудно..
    Голем си ебач бе.Очакваш от едно момиче да те накара да не свършиш бързо?Ти ако сам не можеш да стискаш...

Ti f ili m si... zashtoto ako si momcheee lelelele da ti imam razsyjdeniqta ta povecheto momcheta (do kolkoto sym chuvala ot priqteli) predpochitat devstvenite vse pak te sa po tqsni i udovolstvieto bi trqbvalo da e po golqmo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си