- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, бихте ли спали с девствено момиче?
Подкрепям те! А и какви са тези, които няма да искат? Ако харесват момичето това не би трябвало да пречи. Преди като са се женели всички девствени, какво им е станало?Първоначално написано от swords1010
набор 91 - супер. както съм казвал и преди за свирката възраст няма...Първоначално написано от angel-91
ми да![]()
i az tva pitam...Първоначално написано от HouseLoveR.COM
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ami da![]()
da. ve4e s1m go pravil s priqtelkata mi(i az bqh devstven)
![]()
![]()
NO COMMENT
ne 6te i dam edna krastavica i togava
Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm
Моя приятел беше девствен както и аз деНо аз се радвам че му бях първата
![]()
za kakvo traa taka da gi delite nzm kav e problema edno mom4e da spi s detstveno momi4ea![]()
![]()
![]()
![]()
Life is just a dream on the way to Death...
Razbirase 4e bihto tova e nai sladkoto i milo ne6to da si s devstvena
da znae6 4e 6te si q parviq
da viijda6 pritenenieto v o4ite i ot neznanieto ox super e
mmmm pak i tq nqma mn mn da zabeleji ako ne se predstavi6 dobre v legloto
![]()
Ест ако си яобичам няма значение дали е девсвена или нее![]()
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Първоначално написано от angel-91
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това направо ме разплака от смях!
Извинявай, но ако никое момче не иска да спи с девственица, то би следвало всички момичета на света да са девствени и човешката раса да бъде заличена от лицето на Земята! Все някои, все някога ти е първия. Пък и доколкото знам повечето момчета се кефят да са с девствени момичета![]()
Като цяло - не..
Защото съм спал само с момичета по големи от мен поне с 3-4 години .. и как да ви кажа, супер е, защото хем не свършваш бързо и всичко ти е някак си .. перфектно...
Докато ако е с някоя по малка (нали ще е по-тясна)хем ще свърша бързо, хем .. следователно няма да ми е много хубаво..
Бих спал с девствена единствено от страната на това, че ще помни, че съм и първияно не знам и как точно да постъпя, защото не съм отварял, но все пак не мисля, че е и трудно..
Аз съм питала гаджето ми и той ми каза че с девствена дори е мн яко щото е по тясна ама нз...
Първоначално написано от Niki4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Голем си ебач бе.Очакваш от едно момиче да те накара да не свършиш бързо?Ти ако сам не можеш да стискаш...