.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

На приятелката ми й закъснява...

На приятелката ми й закъснява...принципно и идва на 24-25-26(най-късно) , днеска й е 27 ден , гърдите я болят много(сякаш всеки момент трябва да й доди) обаче яйчниците я болят от време на време и не много силно...а при нея обичайно е ден-два преди да й доди да почнат да я болят яйчниците а непосредствено преди да й доди каза че я боли страшно много...принципно знам че до 28 ден трябва да й дойди но при нея както казах и идва на 24-25 ден някъде...правили сме секс без предпазни средства, но не съм правил гафове...а и плюс това само 2-3 дни след като й свърши където риска е минимален... незнам нормално ли е да я болят гърдите много пък да не й идва...възможно ли е нещо от климата защото все пак този месец както беше топло и изведнъж голям студ...

е нали има всички симптоми ?Мисля че не е бременна . Като се тревожите толкова най-простото решение е тест
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Kakvo vi pre4i da iz4akate o6te 2 sedmici...Ako ne i doide togava ve4e e za pritesnenie...Pone az taka pravq

И на мен ми закъснява споко
    Стига сте се шашкали бе само за това ли мислите.
    Щом я болят гърдите ще и идва мн скоро.

И аз така си мисля...че щом я болят гърдите значи ще и доди

Спокойно щом има симптоми значи трябва да и дойде
    If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?

Град
    Варна
    Споко бе, кво се шашкаш
    А аз имам 1 въпрос, кога беше най-голямата опасност за забременяване - преди или след менструация???моля ви чакам отговори, няма смисъл да пускам друга излишна тема

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Котарана
    И на мен ми закъснява споко
    Стига сте се шашкали бе само за това ли мислите.
    Щом я болят гърдите ще и идва мн скоро.
    абе то и аз навремето си мислех 4е като ме болят зна4и 4е ще ми доиде ама то друго се оказа....

Град
    Асеновград, България
    Спокойно, ще и дойде, нищо и няма. За бога, закъснява и само с два/три дни! Но може да се консултирате с лекар за болката в яйчниците!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Твоята приятелка няма ли си гинеколог? За твое сведение, болка в яйчниците не означава, че ще й дойде, а по-скоро говори за киста.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Твоята приятелка няма ли си гинеколог? За твое сведение, болка в яйчниците не означава, че ще й дойде, а по-скоро говори за киста.
    има нещо вярно не се шашкай за забременяването ама я навивай да ходи да се прегледа

Ponqkoga se polu4ava,4e PMS e mn solen i e prodaljitelen,po dumiteti razbiram 4e ne e vazmojno da e bremenna taka4e se uspokoite.

Цитирай Първоначално написано от zabludenata
    Споко бе, кво се шашкаш
    А аз имам 1 въпрос, кога беше най-голямата опасност за забременяване - преди или след менструация???моля ви чакам отговори, няма смисъл да пускам друга излишна тема
    и мен ме интересува това ...чакаме отговори

Град
    Plovdiv
    4akai bebeto togava , sha stavash ba6ta

Болят я яйчниците понеже има проблеми с бъбреците... няма никакви кисти и така нататъка , значи няма за какво да се притесняваме..

Град
    Plovdiv
    reji venite i neinite su6to

По-полека с мненията, съдържащи подтик към насилие
    krem4et0

Е споко бе едва ли има нещо...просто и закъснява.Може да се притеснява ако и закъснява с седмица-две ама за няколко дни не е проблем :P

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    няма да ставаш татко пффф

Всичко би трябвало да е наред, според мен... И да, има вероятност да е от времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си