.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81
    Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...

Въпрос относно раздела - цигарите и останалите неща

Исках да питам защо го няма вече?
    Според мен имаше някои полезни мнения и теми, не всички подстрекаваха към употребата на наркотици. Затова и питам. Нужно ли беше да се премахне?
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    На мен също ми е много интересно защо го няма този раздел.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Важните теми от раздела бяха преместени, а и някои неща може да се пишат в другите раздели. Преценихме, че разделът е не само ненужен, но и доста вреден.

Град
    your mind,your body and your soul
    tva beshe super tupa postupka da mahnete razdela!!napravo nqmam dumi
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Град
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Важните теми от раздела бяха преместени, а и някои неща може да се пишат в другите раздели. Преценихме, че разделът е не само ненужен, но и доста вреден.
    С какво раздела вредеше на сайта или на потребителите ?

Правила на форума!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    [quote="xaxo_xixi"]
    С какво раздела вредеше на сайта или на потребителите ?[/quна потребителите

Град
    Свищов
    Какво пречи да обсъждате тези теми в други раздели?

Град
    your mind,your body and your soul
    problema ne e samo v tova che nqma v koi razdel da si pishem temite.chrez triene na komentari i temi vie qsno pokazvate che ne zachitate nasheto mnenie.a kak nie da uvajavame mneniqta vi kato vie ne uvajavate nashite.dobre razbiram da iztriete chast ot temite i komentarite no chak da istriete celiq razdel...tova veche e prekaleno!!!nie sushto sme chast ot foruma
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Наистина разделчето беше хубаво,но имаше наистина много теми които можеха да навредят напр. "Колко струва 1 цигара джойнт" "Къде мога да намеря трева ?" и т.н
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Наистина разделчето беше хубаво,но имаше наистина много теми които можеха да навредят напр. "Колко струва 1 цигара джойнт" "Къде мога да намеря трева ?" и т.н
    Всеки прави каквото иска с живота си,всеки има право на личен избор.Наистина не е много редно,тук във форума да се обсъжда откъде може да си намерим трева или пък как вървят цените,но крайния резултат е един и същ за тези,които са решили да пробват.Или ще разпитат познати или анонимно ще разпитват из форума и пак казвам,резултата е едно към едно.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Какво пречи да обсъждате тези теми в други раздели?
    Например ? Кои са тези раздели, в които можем да обсъждаме тези теми. Стига с това, че е подстрекавал към взимането на наркотици. Имало е теми "Откъде да си купя трева ?", но да е имало отговор в тях ? Няма лошо хората да обсъждат кое повече им харесва или какво употребяват.
    Раздела, който изтрихте мисля, че беше един от най-важните във форума. Но вие виждате само "лошата" му страна. Жалко ...

Правила на форума!

Град
    Свищов
    След като имате проблем с това, обърнете се към админестратора и му кажете доводите си за този раздел. В крайна сметка форумът се прави за всички нас-да ни е приятно, удобно, пучително....да си помагаме. Моето лично мнение си остава същото-разделът не е нужен!
    Пишете в кофата или Всичко тийн накуп!

Forslor
    Guest
    След като имате проблем с това, обърнете се към админестратора и му кажете доводите си за този раздел. В крайна сметка форумът се прави за всички нас-да ни е приятно, удобно, пучително....да си помагаме. Моето лично мнение си остава същото-разделът не е нужен!
    Пишете в кофата или Всичко тийн накуп!

Пишете в кофата : Кой ще вземе писането на сериозно точно пък в кофата ?!?

Не знам как гласувате и какво правите ,но определено без да се обиждате сте най-забутания и самогъзен модераторски ЕКИП който съм виждал като всеки дърпа на неговата си страна и прави каквото си иска.

1. Взимате решение със администратора (Дори се съмнявам ,че са участвали всички модератори) без да се пусне една проста анкета във която да участват и юзърите във форума.

2. Преди имаше една доста добра практика мненията на потребители които бъдат сметнати за нарушение ДА НЕ СЕ ЗАТРИВАТ ,а да се намали размера на шрифта и обяснение от модератор . Но сега не всичко се трие ,съдържа не съдържа съществена информация .... трие се .

3. Манията за заключване на теми продължава като класацията я водите Вие госпожице krem4et0 . Моля не се възгордявайте това не е комплимент. Един въпрос и към вас , да не сте пресаташето на Обединените модераторски сили ? За възраста си и за това което претендирате ,че притежавате като потенциал ... не ви отива просто.

4. Нищо не пречеше да се засили модераторския контрол в дадения раздел , без да се налага неговото затриване, но явно вие сте обмислили всички варианти.

5. Един кирилизатор не може да оправите или по точно администатора ... сега има свободно време да сменя емотикони и да добавя аватари обаче затова няма ... като и той се самоизтъкваше нейде из разделите колко експириънс имал във тези среди.

6. Преди да си помислите ,че трябва да ми затриете мнението ...ПОМИСЛЕТЕ ПАК ...

Това са мойте наблюдения в последните няколко месеца

Град
    Свищов
    Заключвам тези теми, които съм преценила. какво да направя, като болшинството от темите се повтарят или са без грам смисъл?
    А относно изказванията за екипа...........и на Вас не Ви отива да използвате такива изрази, предвид това, за което претендирате. Никой не Ви задължава да пишете в този форум. След като не Ви е приятно и смятате, че форумната политика е в разрез с Вашите очаквания, просто не пишете.

Forslor
    Guest
    Заключвам тези теми, които съм преценила. какво да направя, като болшинството от темите се повтарят или са без грам смисъл?
    - Тогава мога да заява ,че имате доста изкривено чувство за справедливост във повечето случаи !
    А относно изказванията за екипа...........и на Вас не Ви отива да използвате такива изрази, предвид това, за което претендирате. Никой не Ви задължава да пишете в този форум. След като не Ви е приятно и смятате, че форумната политика е в разрез с Вашите очаквания, просто не пишете.
    Извинявайте , но аз не претендирам за нищо относно моята личност във този форум ! Тук не е мястото да се доказвам !
    Права сте ,че никои не ме заължава да пиша във този форум!
    Форумната политика не е в разрез с мойте очаквания ,а със самата конституция .
    Разбирам тънките намеци които прилагате към писанията си , но не мисля да напускам форума.
    Просто вие не държите на думата си и дори не спазвате собствената си форумна политика.

Явно не сте запозната и с конституцията на страната си :

МОЛЯ .....

Код:
    КОНСТИТУЦИЯ на Република България

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
             (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
             Чл. 40. (1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.
             (2) Спирането и конфискацията на печатно издание или на друг носител на информация се допускат само въз основа на акт на съдебната власт, когато се накърняват добрите нрави или се съдържат призиви за насилствена промяна на конституционно установения ред, за извършване на престъпление или за насилие над личността. Ако в срок от 24 часа не последва конфискация, спирането преустановява действието си.
             Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала.
             (2) Гражданите имат право на информация от държавен орган или учреждение по въпроси, които представляват за тях законен интерес, ако информацията не е държавна или друга защитена от закона тайна или не засяга чужди права.
    Какъв парадокс ... не мислите ли ?!

Град
    Свищов
    Ако ще говорим за закони-наркотиците са забранени от закона, алкохолът е забранен за лица под 18 години, а булшинството от посетителите тук са под 18. да не се хващаме за буквата на закона. Все пак аз не съм юрист

Град
    Варна
    Наркотиците убиват !

В въпросния раздел не попадах на нито една тема относно как някой иска да се пребори с пороците, а единствено теми където малолетни обменят своето невежество и всяка втора тема беше "откъде да си купя", "с какво да се вкарам в як филм", "къде да си намеря гъби". А вече на няколко пъти ми се случва да получавам на ЛС "оферти" от някои хора, чиито никове ще запазя в тайна, да не вземете да им пишите случайно. Ако се заинтересува админ ще му кажа кои са.

Та да обобщя, за мен този раздел изобщо не беше според предназначение и вида му едва ли щеше да се промени, защото както винаги тийнейджърите не слушат и тръпката им е именно в това да правят, това което им е забранено. От горе до долу имаше само теми изпълнени със словесна пумия и съвети за дрогиране. Добрече го разкараха този раздел.
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Разделът не беше кой знае колко важен и полезен. Повечето теми от сорта на "от къде да купя трева", са крайно неподходящи за тийн форум.
    В крайна сметка ще е по-добре без него.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ThankYouVeryMuch
    Наркотиците убиват !

В въпросния раздел не попадах на нито една тема относно как някой иска да се пребори с пороците, а единствено теми където малолетни обменят своето невежество и всяка втора тема беше "откъде да си купя", "с какво да се вкарам в як филм", "къде да си намеря гъби". А вече на няколко пъти ми се случва да получавам на ЛС "оферти" от някои хора, чиито никове ще запазя в тайна, да не вземете да им пишите случайно. Ако се заинтересува админ ще му кажа кои са.

Та да обобщя, за мен този раздел изобщо не беше според предназначение и вида му едва ли щеше да се промени, защото както винаги тийнейджърите не слушат и тръпката им е именно в това да правят, това което им е забранено. От горе до долу имаше само теми изпълнени със словесна пумия и съвети за дрогиране. Добрече го разкараха този раздел.
    Не сте попадал на такава тема, защото и толкова сте го посещавал. А кой сте Вие, че да казвате какво трябва и какво не трябва да се пише. Раздела като цяло е за обсъждане на тези вещества. Това дали някой иска да опита или иска да спре е отделен въпрос. В двата случая въпросния потребител ще получи отговори, информация или както искате го наречете.

И пак за темите "Откъде да си купя ... ?". Хванали сте се като удавник за сламка. Толкова ли не можете да разберете, че в тези теми нямаше информация откъде може да се купи. А и дори да има тя нямаше да е нищо съществено.

Правила на форума!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Цитирай Първоначално написано от ThankYouVeryMuch
    Наркотиците убиват !

Не сте попадал на такава тема, защото и толкова сте го посещавал. А кой сте Вие, че да казвате какво трябва и какво не трябва да се пише. Раздела като цяло е за обсъждане на тези вещества. Това дали някой иска да опита или иска да спре е отделен въпрос. В двата случая въпросния потребител ще получи отговори, информация или както искате го наречете.

И пак за темите "Откъде да си купя ... ?". Хванали сте се като удавник за сламка. Толкова ли не можете да разберете, че в тези теми нямаше информация откъде може да се купи. А и дори да има тя нямаше да е нищо съществено.
    Приятел, едно е да се информираш в своя ползва, друго е да ти помагат да се натровиш. Има разлика. Кажи ми каква точно полезна информация получават 14 годипните ? Влизат в раздела и в момента, в който питат нещо други хлапета им дават акъл колко безобидно е да се използват халюцигенните препарати, дават им напътствия все едно всичко знаят. Малките остават с впечатление, че всичко е безобидно и е готино. А всъщност една тема не видях, в която някой да сподели че се е натровил, че търси помощ как да спре с алкохола или цигарите и т.н. И вече модератор отговори в темата. Съдържанието на раздела не отговаряше на законите според конституцията и имаше повече вреда отколкото полза. А това, че вметна да ме питаш в качеството ми на какъв го казвам беше излишно. Не поставям мнението си над другите, просто написах, че наркотиците убиват и толкоз. И между другото точно чрез този раздел се осъществяваха и различни сделки. Ти да не мислиш, че ще пишат в самата тема, онези които действително имат полза от раздела дават офертите си на ЛС. Имаше теми, където откровено някои хора тънко тънко намекваха, че предлагат оферти на ЛС.
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Forslor, това, което цитира, още веднъж показа, че за този раздел място във форума няма. А решението за премахването му всички сме взели и обсъдили заедно, интересното е, че НИКОЙ не подкрепи запазването му!

Forslor
    Guest
    Ако ще говорим за закони-наркотиците са забранени от закона, алкохолът е забранен за лица под 18 години, а булшинството от посетителите тук са под 18. да не се хващаме за буквата на закона. Все пак аз не съм юрист

Драга ми госпожице, то ако се хванем за буквата на закона целият форум трябва да се закрие.
    Със коментара си вие( нямам впредвид лично вас) фактически признавате ,че сте извършили нарушение със самото създаване на този раздел .... така ли да го приемам ?.

По същата логика може да закриете и раздела "Здравни проблеми" където освен безпочвени и недоказни начини за лечение с една дума пълни глупости се предлагат на новодошлите и наивни деца ,аз друго не виждам .
    Дори по-запознатите лица в сферата на медицината се отказаха от този раздел. Но щом смятате това за по-безопастно , няма какво да коментирам.

След като този форум е бил създаден с цел всеки да сподели мнението си по даден въпрос без да бъде обезпокояван косвено , както и да реши към кой раздел на форума да бъде съпричастен Вие нямате правото най -малко без да сте обявили решението си предварително да закриете това или онова (Ама нали аз като съм администратор , каквото реша това ще става --- да но ако беше администратор на някое забутано форумче, посещавано от максимум 5 човека на кръст).
    Но както споменахте тук юзърите са рядко над 18 години и лесно се справяте със всеки изблик на несъгласие и т.н,а именно със затриване на съответния дразнещ пост или заключване на дадената тема в точката на нейната кулминация и развръзка.
    С една дума отнемате правото на глас което вие сами сте дали и за което съответно претендирате ,че може да има посегателства в/у съдържаннието му тогава и само тогава когато накърнява друг човек.
    Противоречите сами което е абсурдно или просто се оплитате в измислените си лъжи, което е напълно нормално следствие при вашата неорганизираност като екип.

За вбъдеще се надявам да не доспускате такива глупави грешки. Не не се очудвайте не оптимизма ми ... знам ,че пак ще си знаете своята.

Относно коментара "Не на наркотиците " да оставим настрана ,че е казано от юзърка водена от първичните си инстинкти за флууд ...тя изобщо не подозира какво се коментира в темата.
    Аз също съм против наркотичните в-ва и т.н , но сега къде да изразя недоволството си или тръгна да обеждавам някого да не взима или пуши .... може би в раздел "КОФА" ?

С крайно объркания си пост ти просто отписа всички форуми в България, които следват собствени правила, съобразени с изискванията за добро поведение във форум...

ПП. В "Здравни проблеми" лекарствени препарати, които могат да навредят на някого, не се предлагат!

Между другото забравих да покажа какво гласят общите условия, които всеки един от нас е приел при регистрацията си тук:

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Относно коментара "Не на наркотиците " да оставим настрана ,че е казано от юзърка водена от първичните си инстинкти за флууд ...тя изобщо не подозира какво се коментира в темата.
    Първо съм "юзър", не "юзърка", но както и да е.
    Ако не четеше през ред щеше да разбреш какво имам в предвид и много добре разбирам за какво иде реч. Ти реагира първосигнално, макар и да изписа един килограм смислени неща, но без да видиш реалния проблем както и причините защо този раздел вече го няма. Стигаш до крайности в заключенията си, никой не ти нарушава правата. Както казаха, можеш да продължиш да задаваш въпросите си в други раздели. Раздела за здравето е съвсем подходящ да питаш нещо относно наркотиците и да се информираш за вредата им. А раздела за наркотиците се беше превърнал в място за съвети от тип "откъде и как", а не с цел да е в помощ на хората, които имат реални проблеми с наркотиците. Децата остават с впечатление от написаното там, че друсането е готино и няма противопоказания... Както и да е, вече казах това няклко поста по-горе. Вече се повтарям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си