.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

За хапчетата хмел

Изписа се много за хмела! Сега правя тази тема за тези, които вече пробхава! Споделете тук за ефекта от билката.. Имаше ли го при вас ? А за тези като мен, които още не са пробвали - какво ви е мнението за това ? Бихте ли пробвали ?

Иии от къде могат да се намерят тея хапчета? аз питах в няколко аптеки, но ...

Не ми затваряите темата, моля Ви!

Аз лично такова нещо не съм пила и даже не съм много сигурна за какво точно се пие

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Аз лично такова нещо не съм пила и даже не съм много сигурна за какво точно се пие
    Еми казват, че като го пиеш и бюста ти расте.. Е не кой знае колко.. там някви сантимерти - 2, 3.

Обаче защо никой не пише.. Пишете де

Не е вярно Пиейки тези хапчета и всякви такива от тоя род, надебеляваш, натрупваш мазнини в областа на гърдите и така си мислиш, че само те са пораснали, а то не е така
    НЕ ги пий
    Ако снегът беше кокаин, аз щях да бъда снегорин

Цитирай Първоначално написано от celica
    Не е вярно Пиейки тези хапчета и всякви такива от тоя род, надебеляваш, натрупваш мазнини в областа на гърдите и така си мислиш, че само те са пораснали, а то не е така
    НЕ ги пий
    Ами ако спазвам диета и правя упражнения ?

Moмичетааааа пишетеееееее
    Чакам отговорите вииииии

Re: За хапчетата хмел

Цитирай Първоначално написано от Shtastl1va
    Изписа се много за хмела! Сега правя тази тема за тези, които вече пробхава! Споделете тук за ефекта от билката.. Имаше ли го при вас ? А за тези като мен, които още не са пробвали - какво ви е мнението за това ? Бихте ли пробвали ?

Иии от къде могат да се намерят тея хапчета? аз питах в няколко аптеки, но ...

Не ми затваряите темата, моля Ви!
    az sam polzvala nikakv efekt

Пак ли за тия цици...

Виж кво те ако ще ти растът цици и без тия хапчета ще стане, аз не ти препоръчвам да ги пиеш пък било то и в съчетание с диета и упражнения.Ти си решаваш...
    Ако снегът беше кокаин, аз щях да бъда снегорин

Стига с тия цици вееееееееееееееееееееееее ееее Що не съм модератор мамка му

Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Хубаво де! Защо ми се нервиш! Имам въпрос и си го задавам, а на теб като ти е наприятно не влизай в темата.. не е задължително да постваш навсякъде.. къф е проблема?!
    Някой хора са с такова самочувствие, че ме оставят без думи...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    НЕ , тези неща НЕ РА-БО-ТЯТ.
    разбирам отчаянието ви, но тва е положението.
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от Shtastl1va
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Хубаво де! Защо ми се нервиш! Имам въпрос и си го задавам, а на теб като ти е наприятно не влизай в темата.. не е задължително да постваш навсякъде.. къф е проблема?!
    Някой хора са с такова самочувствие, че ме оставят без думи...
    И къде пък показвам какво ми е самочувствието?!?!?!?! И аз нямам цици АМА НЕ МИ ПУКА
    Освен тая има сигурно още 100 теми за цици... ПИСНА МИ, РАЗБИРАШ ЛИ?

Ами веднага скачаш да се караш, че имало вече такива теми.. Добре, съжалявам. Знам, че има и други теми, но в тях съмнявам се, че някой щеше да погледне и да отговори Просто имах въпроси и си ги зададох, нали за това е раздела.. И пак съжаляваам

Опитвам се просто да ви покажа, че няма смисъл да обръщате толкова много внимание на гърдите си. Те са просто част от тялото и толкова. Научете се да се харесвате такива каквито сте. Просто има неща, които не могат да се променят. Всеки път, когато влезна във форума първата тема, която видя е за цици или за разните му там диети и тн. Сори, че точно теб навиках, нищо против теб нямам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си