- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За кръводаряването.
Всъщност част от изследванията, които са необходими, за да ти бъде разрешено да дариш кръв, се правят преди това. Аз ходих в медицинския център на университета и не мисля, че беше кой знае колко добре оборудвана лаборатория. Единственото, което направиха беше да ми дадат някакви декларации, тест с 50-тина въпроса от това дали съм била бременна в последната годиан до това дали съм ходила в чужбина. След това ми определиха кръвната група, хемоглобина и кръвното налягане и казаха, че ставам :P
Стига бе хора, това си е определена институция и ужасно се съмнявам да се гаврят с тия неща. Много ми е интересно как така са ви вземали кръв в коридора на училището???Мен ме сложиха на легна и след това 10 мин не ме пуснаха да си ходя...
нямам още 18 и не мога да даря кръв, но определено искам да го направя, искам да съм полезна на някого, да му помогна, пък и кръв имам предостатъчно :P родителите ми ще бъдат против най-вероятно,но .. аз си решавам![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Az sum Za i 4esto si mislia 4e bi bilo dobre i az da go napravia no ne moga...Prosto samo dokato 4etiah temata mi stana lo6o i mi se zavi sviat...Vseki put kogato mi vzimat kruv ili gleda$m kak na niakoi dryg vzimat pripadam(suvsem seriozno) i me e sram da otida tam yj da davam kruv puk da pripadna ot strah...![]()
От какво ви е страх? Много пъти са ми взимали венозна кръв за изследвания. Наистина не е същото, но пък.. какво толкова?
Не, че се заяждам, ама това винаги съм го смятала за лигавене.
Собственост на Canis_Dirus
Има страшно много хора на които им става лошо от кръв.
Така както на някои им става лошо от трупове, на други от кръв.. на трети от друго....
И не е лигавене.![]()
Хубаво де, може и да не е. Просто ми е трудно да го възприема.Първоначално написано от malka_sladuranka
има хора, които изпадат в ужас при вида на пеперуда.. лично познавам човек, мъж, огромен при това .. който полудява като види сестрата със спринцофкаПървоначално написано от _Cuddly_
в никакъв случай не е лигавене!
добрееее, не ме бийте!Първоначално написано от OtherDimension
![]()
а аз като си строших главата припадна майка ми
иначе страхове всякакви...съседа ми изпада в шок, при вида на зъболекар, една позната има страх от мишки...
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
аааахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
не знам дали я е шубе от пишки, ама не харесва плъхове![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Идеята е много хубава.За съжаление на мен ми става лошо като ми взимат кръв и повечето пъти дори припадам,за това бих дала кръв само,ако някой мой близък спешно се нуждае.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
I az taka si misleh i otidoh s maika mi da i vzimat kruv i si vikam 4e niama kakvo da se ligavia sega i 6te gledam...E viadiah kak vliza iglata i sledva6toto koeto pomnia e 4e se svestih na zemiata i edna sestra mi durje6e krakata vdignatiПървоначално написано от _Cuddly_
Ta men ne me e strah ot bolka ili ne6to takova a i ot kruv ne me e gnys...Prosto mi stava mn zle,prebledniavam i pripadam..Kato malka ne mojeh da si gledam sobstvenite veni na kitkite primerno kudeto se vijdat mn za6toto mi stava6e lo6o...A i moite veni4ki sa tunki i trydno se namirat i vednuj me dyp4iha 3 puti dokato naly4kat vena i be6e mn gadno
![]()
Аз пък имам приятелка която като види гълъб изпада в изтерия.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Така, че явно всякакви хора има.
А колкото до страх от кръв. Аз уж нямам, ама като бях веднъж да ми взимат кръв ненозно ии си гледам как сестрата си точи, точи. След което да си дам ръката да ми вземе и от пръста и гледам - мокра.Ама много мокра все едно съм си напълнила шепите с вода.
![]()
На следващата седмица или там след колкото време беше не гледах и нищо ми нямаше.![]()
Вие пък за кво гледате?!? Аз зяпах птичките през прозореца. Усетих, че лелката ми сложи банката с кръв до главата, но не съм си и помисляла да се обърна и да видя какво е положението...Току виж наистина и аз съм припаднала
![]()
Майка миПървоначално написано от OtherDimension
Все ме кара да ги убивам..а аз толкова обичам пеперуди
![]()
What you give is what you get!