.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

дайте някаква песен за надите,фешъни

е кажете някоя такава ако може на бг,за надуте фешънчета с прилепналите дрешки и големите цаки и фешън прическите?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен
    Град
    Панацея
    ти пак ли ? Е, ся вече може и да се самоубиеш. и все пак щом те интересува. www.partystars.bg Разгледай тук какво слушаме " надуте фешънчета с прилепналите дрешки и големите цаки и фешън прическите"
    Ак0 пак пуснеш такава тема, аз ще ти тегля куршума! Аман от западни прости чалгаджииски истории !!!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от comics
    ти пак ли ? Е, ся вече може и да се самоубиеш. и все пак щом те интересува. www.partystars.bg Разгледай тук какво слушаме " надуте фешънчета с прилепналите дрешки и големите цаки и фешън прическите"
    Ак0 пак пуснеш такава тема, аз ще ти тегля куршума! Аман от западни прости чалгаджииски истории !!!
    брао
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Аре престанете да се делите на фешъни и нефешъни кво ви пречат.и не всички фешъни слушат чалга.в бг е много объркано понятието фешън с чалгар.фешън на английски значи модерен.т.е. човек който следва модните тенденции в прически и дрехи.аз имам 2 фешънки в класа и са много печени,и тва да имаш самочуствие няма лошо и вие дето само ги коментирате ако имахте поне малко от тяхното самучуствие нямаше непрекъснато да се занимавате с тях.кво завиждате че пичовете се влачат по тях а не по вас еми да така е. а и момчетата фешъни има някои много гнусни те са по женствени и от момичета обаче има и много яки пичове.

Супер фен
    Град
    в килера
    Камелия - Залеза и зората
    нали и беше фенка... как така изведнъж намрази чалгата и фешъните

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    най-голямата чалгарка намразила чалгарите хахаха баси филмите брат...
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    най-голямата чалгарка намразила чалгарите хахаха баси филмите брат...
    Tи да видиш 1 от класа 1вия срок- сдухано рапърче, а 2рия-хаусър с косичката нагоре и дънчици по него. Другата год нз кфо ше измисли. Филми, филмииии
    Some things are better left unsaid!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Фешъм=чалгар?!??!

Аи стига бе.. аз уш твърдя че съм чалгар.. а са вие ми разбихте мечтите....

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Plovdiv

sda

Това понятие фешън вече стана досадно и тъпо .. писна ми с това .. купя си аидас блуза и секи оо ти кат фешаните незнам си кво , някой си пусне коса и веднага фешън е .. харесвам и хаус музика и друг вид електронна музика и тва не значи нищо .. тея фешъни ако почнат и рап да слушат направооо Запомнете има голяма разлика между фешън и хаусер едното означава човек който слуша хаус , а другото е човек който си слуша чалга ама се прави ,че слуша тва дет е най модерно , тоест хаус .. Слушайте си всичко квото ви допада , носете това което искате , но не падайте до такова ниво , правете си прически и носете модерни дрехи и не си мислете , че сте като фешани , ако не искате да приличате на тях .
    WTF ?!

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    Цитирай Първоначално написано от comics
    брао

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си