- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странни звуци!!!
Моя пеоблем е малко смешен, но все пак за мен е проблемТака, когато правим секс с приятеля ми и се издават странни звуци от мен, или по точно от там доло
Когато съм най-вече отгоре, но и от доло пак се получава. Забелязала съм, че когато забързаме темпото и той го извади изведнъж и аз реша да се преместя или просто да мръдна се чуват странни звуци от мен все едно като, че ли пръцкам
, но не е така те идват от влагалището. И когато се получи това ми става тъпо и неудобно, а приятеля ми се смее
Кажете на вас случвало ли ви се е такова нещо, и ако е така кажете как го педотвратявате или незнам
наистина много ми е тъпо
![]()
![]()
![]()
едновременно и смешно
![]()
![]()
![]()
Просто влиза въздух във влагалището, който после очевидно трябва да излезе. В началото ми ставаше много смешно като се случваше така, сега ми прави все по-малко впечатление. В крайна сметка се случва рядко. Най-добрият вариант е просто да не обръщате внимание.![]()
Случва се и е смешно. Но не му обръщам внимание........
Да, нормално е. Получава се по принцип при пози, при които дупето е над раменете (кучешката например). Ако толкова те притесняват, прави упражненията на Кегел и ще ти се случва по-рядко.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
м да и на мен ми се е слу4вало тва..ама ве4е не ми прави впе4етление пък и се слу4ва мн рядко..а когато стане с приятеля ми се смеем![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
i na nas ni se sluchvalo , kogato vleze vyzduh v tebne se pritesnqvai
plius tova nie se zalivame ott smqh dvamata i spored mene e hubavo ,, che mojemd se smeem dori po vreme na sex
ne go rpiemai navytre i se zabavlqvai
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
slu4va se yrviq pyt kogato stana taka az mn se smutih i moq mi obqsni 4e e normalno kaza mu za6to se polu4ava i taka...posle kogato stava6e taka sme sa razmazvali ot smqh ama sa ne go use6tame..![]()
Sega kato se zamislia az si gi pravia redovno i mi se e sly4valo samo edin edinstven put da se poly4i tva s izlizaneto na vuzdyh...Mai verno imat efektПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()