.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Странни звуци!!!

Моя пеоблем е малко смешен, но все пак за мен е проблем Така, когато правим секс с приятеля ми и се издават странни звуци от мен, или по точно от там доло Когато съм най-вече отгоре, но и от доло пак се получава. Забелязала съм, че когато забързаме темпото и той го извади изведнъж и аз реша да се преместя или просто да мръдна се чуват странни звуци от мен все едно като, че ли пръцкам , но не е така те идват от влагалището. И когато се получи това ми става тъпо и неудобно, а приятеля ми се смее Кажете на вас случвало ли ви се е такова нещо, и ако е така кажете как го педотвратявате или незнам наистина много ми е тъпо едновременно и смешно

Град
    Асеновград, България
    Спокойно, така се получава защото във влагалището влиза въздух.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на Barbie
    Просто влиза въздух във влагалището, който после очевидно трябва да излезе. В началото ми ставаше много смешно като се случваше така, сега ми прави все по-малко впечатление. В крайна сметка се случва рядко. Най-добрият вариант е просто да не обръщате внимание.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Случва се и е смешно. Но не му обръщам внимание........

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Да, нормално е. Получава се по принцип при пози, при които дупето е над раменете (кучешката например). Ако толкова те притесняват, прави упражненията на Кегел и ще ти се случва по-рядко.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    LuNaTa
    м да и на мен ми се е слу4вало тва..ама ве4е не ми прави впе4етление пък и се слу4ва мн рядко..а когато стане с приятеля ми се смеем
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    *in a pink dream*
    i na nas ni se sluchvalo , kogato vleze vyzduh v teb ne se pritesnqvai plius tova nie se zalivame ott smqh dvamata i spored mene e hubavo ,, che mojemd se smeem dori po vreme na sex ne go rpiemai navytre i se zabavlqvai
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

slu4va se yrviq pyt kogato stana taka az mn se smutih i moq mi obqsni 4e e normalno kaza mu za6to se polu4ava i taka...posle kogato stava6e taka sme sa razmazvali ot smqh ama sa ne go use6tame..

И на мен ми се е случвало няколко пъти.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Да, нормално е. Получава се по принцип при пози, при които дупето е над раменете (кучешката например). Ако толкова те притесняват, прави упражненията на Кегел и ще ти се случва по-рядко.
    Sega kato se zamislia az si gi pravia redovno i mi se e sly4valo samo edin edinstven put da se poly4i tva s izlizaneto na vuzdyh...Mai verno imat efekt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си