- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво не харесвате във външния си вид ?
Кои неща от своята външност не харесвате и бихте искали да промените ?![]()
уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!
nosa![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
Мразя:Носа,косата и очите ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лицето, корема, бедрата..и задника понякога
а бтв я се опитайте да изредите неща у себе си, които харесвате и не бихте искали да промените..не е много лесно, нали?
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
мразя си корема,това е единственото нещо което ми действа зле като се погледна в огледалото,и косата която не мога да подредя докато не стане по-дълга отколкото е,защото е къдрава и е много хвър4аща сега
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
И аз такаПървоначално написано от SlAdKoTy zLo
Ама ще си направя опреация някой ден!
Бтв имаше такава тема!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
mislq 4e moje da imam i po xubavo lice! sy6to taka i po golemi muskuli i po malko 6kembe![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ехх суета ! Аз всичко си харесвам !
Ами иска ми се косата ми да порасне с още 4 пръста, но знам, че това няма да стане, с каквото и да се мацотя. И... очите ми можеше да са малко по-големички и миглите ми малко по цветни, колкото и смешно да звучи това, защото връхчетата им са прозрачни и изобщо не се виждат... Това е!
Може би гърдитеза друго...не се сещам
![]()
Очите...кафяви и някакси обикновени..като на другите![]()
Walk go home boy...
Не си харесвам 1 белег и малко тлъстинки около бедрата............по принцип тялото бих коригирала, но не особен много![]()
профила на брадичката си![]()
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
Дупето си ,пръстчетата на краката и кожата на лицето ми.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ми и аз нослето и ушичките![]()
![]()
Ми като цяло тялото си го харесвам, само малко крачетата май почнаха да не ми харесват, защото са прекалено слабиНе си харесвам и носа. Ами общо взето това е.
не харесвам у себе си коремчето и бедрата ако можеше да ги махна... щеше да си стоя само пред огледалото(не че сега не го правя)![]()
~Ne E sTrAsHnO, cHe GrEsHiM- sTrAsHnOtO e ChE pOvTaRqMe GrEsHkItE sI~