- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво не харесвате във външния си вид ?
Косатаааа пфффф мразя я! Малко ако се сгъсти и да расте по-бързо ще е пърфекти май само това... ааа и ходилата си мразя бахти лопатите 39 номер
ама няма как
![]()
Ръста основно не си харесвам, искам да съм висока.. ехх мечти.
Носа също не си харесвам много, но не е нещо фатално или грозно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ами не си харесвам много много носа в профил,но не бих го променила и коремчето-иска ми се да е мега стегнато и с плочкии![]()
носа, цвета на косата ми и да... един гаден белег...
abe dosta neshta....![]()
nosa i zubite nai-ve4e![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
ne 4e ne si gi haresvam ama mogat da stanat i po-dobre primerno nosleto nqmam gsrbici i dr takiva no prosto iskam 4ip noszabkite sa mi podrdeni no im lipsva perlena belota ama tva sa6to 6te se opravi v nai skoro vreme dr neeeeeeeeeeeee mai samo nosa i zabkite dr raboti sa mi pove4e ot dobre dovolna sam
![]()
Ми....Устните и гърдите. И на двете места се нуждая от силикон.Но пък за сметка на това си имам хубаво дупе, крака..и всичко останало ми е ОК.
![]()
♥ ♥ ♥
Не си харесвам тялото,като цяло.Въобще не ми е пропоционално,поне според мен.Не мога да се оттърва от тъпите и набиващи на око паласкиВзема да ги одрежа накрая
![]()
Амиии доста неща, но за момента най - много ме дразнят ушите.
Всичко си харесвам.Ужас
![]()
Айде ,може би косата...
ама и нея си харесвам,макар и малко съсипана вече![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Nqma ne6to koeto da ne mi haresva ili koeto iskam da promenq.Predi ima6e,no ve4e ne za6toto s1m promenila tova koeto mi be6e problem predi. [-o<![]()
miii y6ite mi sa normalno no ednoto e malko po 6truknalo no samo az si go znam tva i po princip ne si vdigam kosata 6toto ne me kefi.
ми ноктите не си харесвам много се чупат и малко задника![]()
но тези неща са поправими
ne si haresvam koremcheto![]()
![]()
Не си харесвам косатаИскам да е по-буфнала и по-руса
Не си харесвам раменете, много са широки...
Мразя си и кожата, защото искам да се гримирам, а всичко, което си сложа ми стои прекалено изкуствено
И май това...![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
Еми харесвам се като цяло,но има какво да се желае...поне според мен :P![]()
![]()
Можеби малко по-големи гърди,и некое килце надолу няма да е зле
![]()
но нямам кой знае какви забележки
![]()
![]()
![]()
![]()
Не си харесвам напълно тялото в момента - имам малко натрупани мазнинки около корема, краката и ръцете. Но ако смъкна няколко килца, всичко ще е наред![]()
Не си харесвам носа, ужасен е, но ще си направя операция след 2-3 години!![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
аз не си харесвам очитемного ме дразнят и аз не знам защо
и бедрата Угромнииии са
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TOO LITTLE TOO LATE!
Не си харесвам корема...и може би профила...не не него си го харесвам!Абе не знам за него...
![]()
![]()
![]()
![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.