- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво не харесвате във външния си вид ?
пак глупава тема.. тая вечер нишо интересно.. сигурно ще отговоря като 99% от форумцита на този така оригинален и неповторим въпрос на който иначе не можем да си отговорим сами: нос, корем, дупе, коса, крака.. мда май е това другото са подробности с които с повече желание бих могла да се правя.. колкото до гърдите - има време дребен човек съм още да мисля
bateeeeeee az sum debeeeeeeeelaaaaaaaaaaaa sum samo na 12
![]()
amiii haresvam si pove4eto ne6taa...no iskam sini ili zeleni o4i4ki...moite sa kafqvi![]()
![]()
![]()
Vsichko si haresvam....Mojeshe prosto da sym malko po-visoka
![]()
kojata![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ами не си харесвам:
носът, коремчето (ама него лятото ще го оправя с упражнения), косата (ако беше по-дългичка с 3-4 см щях да си я обичам
). Всичко друго май си го харесвам
А и бюста не си харесвам, ама има време за него
![]()
![]()
Pure white
ами...очичките си ги обожавамнякакви зелено-синьо-сиви
супер са си направо...ръстта също
1,72 съм
но за съжаление са само тези двете работи
погледнете ми профила и ще се убедите, че не харесвам нищо в себе си...лицето ми е като на някакво бостанско плашило...с килцата поне съм добре...ама само с това
вижте ме на снимките колко съм грознааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
nosleto0o![]()
![]()
![]()
i da sam sas 2 sm po visoka
i da sam s 5 kg po slaba
e ve4e ne6to mn po4nah da iskam ama nqma kak da stane
![]()
Миии аз не си харесвам ръста.Иска ми се да бях 170,а аз съм 175![]()
Иии коремчето също не си го харесвам.Всичко друго си ми е добре
![]()
Не харесвам тялото си,защото имам тлъстинки, а искам да направя очертани коремни мускули.![]()
™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™
®®® • °•™ In God we trust! • °•™
Първоначално написано от extreme_
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Начина по който къдравата ми грива стои на главата ми.Бахти смешното изглежда-косата ми си има собствено мнение как трябва да стои и не мога да се преборя с нея.И други недостатъци имам,ама ги преживявам.Но да,косата ми си е голям проблем.
iskam edinstveno i samo tova da promenq-zubite si.i 6te go napravq sled 1-2 godini.prosto az sum mn ysmihnat 4ovek a imam nqkoi dryg kriv zub a i ne sa mi mn beli.nasledstvo sa mi ot tatko toi i bez tva drygo ne mi ostavipone subite sum my zela-gadni,grozni i julti uffff ujas....
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
божкее божке божкеПървоначално написано от mIsS-kIsS
аз си мечтая за такъм ръст дай да си размениме телата, а?!?
таман аз съм 1,70
![]()
кожата ми е малко проблемна ама общо взето сичко си харесвам![]()
Харесвам се такава каквато съм!Макар че се старая някои неща да променя :P
Искам да кача поне 4-5 кила, хаха, това е.
И азПървоначално написано от SlAdKoTy zLo
И искам да съм по-висока.
Some things are better left unsaid!
Ne haresvam krakata i kojata na liceto si i zubite si 6toto prednite mi dva sa malko krivi4ki!![]()
ami che sam mn slaba i neshto liceto mi ponqkoga... haha .. i kosata,, mne tanka i bezobemna
Устните си.. и любовните дръжки![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love