- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво не харесвате във външния си вид ?
Искам да кача 4- 5 кг... а, да и гърдите... трябват ми само един размер по- големички. Иначе другото... е, не че всичко ми е съвършено, ама вече съм си свикнала и си се харесвам.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
nosleto moje bi![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
mi ne si harevsam tqloto mn mn..ne 4e sym debela ama sym malko po 6iroka f han6ai nai gadnoto e 4e takava si mi e strukturata na tqloto i ne moje da se promeni..
amiii ne si haresvam tqloto i az...
iii tui 4e kosata mi e syper prava,puk ako imah i malko po plutni ustni shteshe a e 4udesno...ina4e ne mislq 4e sam grozna :P![]()
Очите ми са много издължени и бадемовидни,много хора са ме питали дали нямам някакви азиатски корени![]()
/
Това ги прави трудни за гримиране..
Освен това,единичт ми клепач,е по-голям от другия..все едно съм била бита само в едното око..
Косата ми е много мека,тънка и залепнала за главата,няма онзи див,рокендрол вид,който искам..
Имам си коремче..
Това е общо взето.
Най-много си харесвам дупето и краката,защото са стегнати от толкова много бягане.
Кожата ми е много мека,бяла и нежна.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
сичко![]()
бих променила гърдите си и бих отслабнала ама ме мързи![]()
I az ne si haresvam nosa![]()
![]()
![]()
Ujasen e
ушите![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
зъбите
Ne si haresvam mnogo nosleto.Ina4e imam hubavi zubki,kosata i tqloto si gi haresvam,imam i hubavi nokti beli sa mi,imam si i ten murgava sum si i ustnite si gi haresvam plutni sa.
Iskam po malki gardi![]()
Γύρνα σε μένα
не си харесвам косата но мисля да взема мерки![]()
GiVE Me a ReASon To Kill YoU anD I WiLL maKe YoU ImMortal ...
Аз пък си харесвам абсолютно всичко
И не бих променил нищо за нищо на света
Искам по-дълги крака, но и сега си ги харесвам все пак.
Nosa, kosata(kadrava e), korema i tova 4e imam luni4ki
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ми,носа може би...и зъбките.
всичко си харесвам ........само циците не защото можело и по големи да станат
Аз като цяло мисля че съм поносина на външност,но искам поо хубава брадичка(кофти профил),по слаби бедра(от вътрешната страна),може би кожата да ми е по тъмна и да имам по-малко пъпчици(сега се намират1-2) и тва е аа си харесвам очите(имам големи черни очи,с големи и гъсти мигли,нямам нужда от спирала ПУ ПУ да не са ми уроки)!![]()
![]()
![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi