.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 115 от общо 115
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Очите ми са много издължени и бадемовидни,много хора са ме питали дали нямам някакви азиатски корени /

Това ги прави трудни за гримиране..
    Освен това,единичт ми клепач,е по-голям от другия..все едно съм била бита само в едното око..

Косата ми е много мека,тънка и залепнала за главата,няма онзи див,рокендрол вид,който искам..

Имам си коремче..

Това е общо взето.
    искам да видя твоя снимка имам чувството че ще си много красива и необикновенна

Най-много си харесвам дупето и краката,защото са стегнати от толкова много бягане.

Кожата ми е много мека,бяла и нежна.

искам да видя твоя снимка мисля,че ще си много красива по необикновен начин.......
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

всичко си харесвам без зъбките,малко са кривички..ама мене и така си ме обичат иначе,май ще слагам брекети
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Цитирай Първоначално написано от Little_Miss
    зъбите
    и аз ;(

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

еми може би не искам чип нос и къдрева коса иначе тялото ми за нищо на света не го заменям
    cool

Ustnite-malko sa prekaleno tunki
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Носът и...косата,ама аз с тая преса сама си я изтощих и зат'ва сега е .... мн зле
    Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
    We kindle and char, inflame and ignite,
    Drink up, me 'earties, yo ho.
    We burn up the city, we're really a fright,
    Drink up, me 'earties, yo ho.

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Pri4eskata.Nikoga ne moga da q nakaram da stoi hubavo.Sutrin kato stana sam kato eksploziq v makaronene fabrika.
    Offfff skuka..........

Guest
    коремчето.. тъпи гени нито на диети се поддават, нито на спорт. мисля да обвиня мама и баба

Iskam mn golemi cici tfa e

Брадичката и корема..

Цитирай Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
    nosa
    +1

Не си харесвам профила, пръстите на краката и тфа че имам малки цици, но понякога ми се струва че ми отиват такива :P А относно какво харесвам най-много това са цвета на очите ми, косата ми, краката ми(без пръстите) , височината ми и май всичко :P

Супер фен
    На пръв поглед- може малко да се издължа .. но ако почнем да издребняваме : носа, корема, малко краката, малко косата, зъбките, челото (мн е голямо )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си