.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от heely
    Спокс де,няма да е по смотан от моя клас...Имам чувството че моя клас е подбран от най-малоумните от цялото даскало...
    Ох трябва да видиш моя сякаш са избирани с конкурс за най-малоумните и гадни хора на земята!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на sasha_90
    Радвай се докато са по-мълчаливи.Когато се опознаете всеки ще започне да говори против останалите.Това делене едва ли ще спре.
    В моя клас беше така.В началото не се познавахме и бяхме мълчаливи,на групи се деляхме.Втората година всичко се обърна.Опознахме се и се започна "ада".Всеки започна да говори лошо за другия.Ще имаш късмет ако си по-отворена .Ако ли пък не си т.е. си срамежлива всички ще ти се подиграват,че си тъпа и задръстена,ще ти обръщат внимание само когато имат нужда да препишат от теб(в случай,че си отличничка!).Друго май не се сещам какво да ти кажа.Ако се сетя пак ще пиша.

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Цитирай Първоначално написано от heely
    Спокс де,няма да е по смотан от моя клас...Имам чувството че моя клас е подбран от най-малоумните от цялото даскало...
    Ох трябва да видиш моя сякаш са избирани с конкурс за най-малоумните и гадни хора на земята!
    Ооо и още как

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си