.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    поредната тъпа нова година...

Град
    bulgariq
    mi kakto vinagi 6te s1m s gajeto si i priqteli v nai qkata diskoteka posle sa digame ot tam i te hodim utes koito ne sa s nas ama nadali 6te ima takiva :D
    КоГаТо СлЪнЦеТо ИзГрЯвА и РаЗпРъСкВа СвОиТе ЛъЧи, Ще Си СпОмНяМ и НиКоГа Не Ще ЗаБрАвЯ мОмЧеТо С нАй - СиНиТе ОчИ ! ! !

s priqtelq si v 4yjbina
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Фен
    Град
    Bulgarian Shumen
    Цитирай Първоначално написано от _MiA_
    Цитирай Първоначално написано от mladen87
    ъъъ
    само аз ли празнувам с наште до 00:30 и после си лягам?

спокс не си единствен/а и аз ще съм с нащте и ми е приятно ама ше легна към 1 -2 па не се знае гат ми се приспи
    +1

с приятели

Не е сигурно къде ще съм и с кого, но ако съм с наште тва си е чисто самоубииство, като знам че мойте приятели са някъде там и се забавляват, а аз правя кибик и слушам музика от 70те(нищо против ретрото) и ми става яко кофти. Тази година съм решила да си направа купона с приятели, не с непознати
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Град
    София
    Аз съм на остров Кипър. Тази година обаче ще съм сам понеже наще не им се ходи там, а пък приятелите не ги пускат. Ама ще си прекарам супер. Таверни, сиртакита.... Какво повече му трябва да човек.
    N2O

Аз ще съм си на село...и с около 25-30 приятели и приятелки ще се размажеме и после излизаме на центъра към 12:30 -01:00 щото сички ще са там.Просто най-добрия вариант.

С наште в което няма лошо после ная дискотека.

Ами аз си нямам на никаква представа още
    Но се надявам да съм с моето миличко
    Понеже с наще не празнувам от две години насам вече,а за приятелите незнам там нещата са супер неясни
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от mladen87
    ъъъ
    само аз ли празнувам с наште до 00:30 и после си лягам?
    mi mai si ot malcinstvoto,ama kvo tolkova,6tom taka ti haresva...stiga tozi 4as 00:30 da e izbran ot teb,a ne va6te da te nakarat da si legne6,6toto togava naistina 6te si edinstveniq!

Град
    в мазето ;dd
    предполагам с наще!

Мега фен Аватара на mynichka
    само аз ли до 00:00 няма да съм с нашите още от обяд съм с приятеля ми и не знам кои друг засега
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

до 12 у леля и после отивам с приятели у нас и до сутринта
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Повече от фен
    Град
    Видин
    попринцип празнувам с наще щото все пак съм на 14 и седиме до към 3-4 ама и още хора има у нас ама тая година малко с наще и сигурно некой фр ще прави купон и бегам там

Град
    Враца
    Уф, с наще... До 00.00h .. После най-вероятно с фр. из района =]] Пак ще е тъпоо.. нали не ме пускат никъде..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

hottie
    Guest
    С приятеля ми и приятели в една къща на морето (Синеморец)

Мега фен Аватара на Biskfitka
    аа аз още не знам
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    летя надолу с главата
    брата има план да ме отвлича към каварна за концерта там .. малко вероятно, за жалост .. още мога да се опитвам да навия някого, но родителското тяло ме възпрепятства, а и скапаните ми 'приятели' не са заинтригувани ... което значи ъгъл парти с техни величества финландската водка, муунсороу и некоя книга.
    paska

С приятели някъде.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не се знае още
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

До 12 с наще и ако някой френд ми предложи гости .. отивам след това
    ~Remember,remember...25th of November~

Re: нова година

Цитирай Първоначално написано от tami
    hi all znam 4e ima vreme do nova godina no s kogo 6te praznyvate 31.12.
    Емии има 2 месеца още, но аз ще трябва да съм вкъщи с нашите и пак да умирам от скука. Миналата година бяхме само аз и майка ми, бях канена на 2 купона и не отидох за да съм с нея, понеже тя иначе оставаше сама. Тая година ще сме тримата с баща ми и майка ми и аз пак трябва да съм с тях, защото никъде няма да ме пуснат. (а 31.12. ще само 1 седмица преди 16-тия ми рожден ден)...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен
    Рано е още .. нз

Повече от фен
    i spored men e rano ...ama az iskam da sam s fr se pak sam na 16 do sega se s na6te sam bila i s priqtelko semeistvo u nas ..a sa ve4e ne iskam 6te trqq se opitam da me pusnat ....za da xoda s fr i daje nz s koi fr ...
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си