- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нова година
поредната тъпа нова година...![]()
mi kakto vinagi 6te s1m s gajeto si i priqteli v nai qkata diskoteka posle sa digame ot tam i te hodim utes koito ne sa s nas ama nadali 6te ima takiva :D
КоГаТо СлЪнЦеТо ИзГрЯвА и РаЗпРъСкВа СвОиТе ЛъЧи, Ще Си СпОмНяМ и НиКоГа Не Ще ЗаБрАвЯ мОмЧеТо С нАй - СиНиТе ОчИ ! ! !
s priqtelq si v 4yjbina![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
+1Първоначално написано от _MiA_
![]()
Не е сигурно къде ще съм и с кого, но ако съм с наште тва си е чисто самоубииство, като знам че мойте приятели са някъде там и се забавляват, а аз правя кибик и слушам музика от 70те(нищо против ретрото) и ми става яко кофти. Тази година съм решила да си направа купона с приятели, не с непознати![]()
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Аз съм на остров Кипър. Тази година обаче ще съм сам понеже наще не им се ходи там, а пък приятелите не ги пускат.Ама ще си прекарам супер. Таверни, сиртакита.... Какво повече му трябва да човек.
![]()
N2O
С наште в което няма лошо после ная дискотека.
Ами аз си нямам на никаква представа още![]()
![]()
![]()
Но се надявам да съм с моето миличко![]()
Понеже с наще не празнувам от две години насам вече,а за приятелите незнам там нещата са супер неясни![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
mi mai si ot malcinstvoto,ama kvo tolkova,6tom taka ti haresva...stiga tozi 4as 00:30 da e izbran ot teb,a ne va6te da te nakarat da si legne6,6toto togava naistina 6te si edinstveniq!Първоначално написано от mladen87
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
предполагам с наще!
само аз ли до 00:00 няма да съм с нашитеоще от обяд съм с приятеля ми и не знам кои друг засега
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
до 12 у леля и после отивам с приятели у нас и до сутринта![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
попринцип празнувам с наще щото все пак съм на 14и седиме до към 3-4 ама и още хора има у нас ама тая година малко с наще и сигурно некой фр ще прави купон и бегам там
![]()
С приятеля ми и приятели в една къща на морето (Синеморец)![]()
брата има план да ме отвлича към каварна за концерта там .. малко вероятно, за жалост .. още мога да се опитвам да навия някого, но родителското тяло ме възпрепятства, а и скапаните ми 'приятели' не са заинтригувани ... което значи ъгъл парти с техни величества финландската водка, муунсороу и некоя книга.
paska
С приятели някъде.
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
Не се знае още
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
До 12 с наще и ако някой френд ми предложи гости .. отивам след това![]()
~Remember,remember...25th of November~
Емии има 2 месеца още, но аз ще трябва да съм вкъщи с нашите и пак да умирам от скука. Миналата година бяхме само аз и майка ми, бях канена на 2 купона и не отидох за да съм с нея, понеже тя иначе оставаше сама. Тая година ще сме тримата с баща ми и майка ми и аз пак трябва да съм с тях, защото никъде няма да ме пуснат. (а 31.12. ще само 1 седмица преди 16-тия ми рожден ден)...Първоначално написано от tami
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Рано е още .. нз![]()
i spored men e rano ...ama az iskam da sam s fr se pak sam na 16 do sega se s na6te sam bila i s priqtelko semeistvo u nas ..a sa ve4e ne iskam 6te trqq se opitam da me pusnat ....za da xoda s fr i daje nz s koi fr ...![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..