.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 111
    Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата

Re: нова година

Цитирай Първоначално написано от tami
    hi all znam 4e ima vreme do nova godina no s kogo 6te praznyvate 31.12.
    има време,има време ама на миналата нова година си празнувах в нас,защото в последния момент всички уговорки започнаха да пропадат и мн хора,с които бяхме планували да празнуваме заедно си хванаха капите по други купони и аз празнувах в нас не че ми беше лошо,един др фр мина през нас понеже и той беше от преебаните и цяла нощ обикаляхме по селото и правихме мизерии,за много пощенски кутии и кофи за боклук тва беше последната нова година и към 11:30 се качихме на стадиона понеже от там се вижда най-добре и се кефехме на фойерверките

Естествено ще съм с приятели и с мойта любов Наще да го духат! Мразя ги и нямам намерение да си стоя в къщи! От 12 годишна нЕ празнувам у нас
    ..Why can't I be innocent..

Град
    В сърЦето мУ
    ми до към 22 ч. с със семейството вкъщи и после си приятели някъде на домашно
    Обичам т3!!!

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Нямам абсолютно никаква представа.
    +1
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

Град
    Pleven d'ge
    Ами с наще както всяка година Честно да си призная искам да съчетая и с тях и с приятели, ама се успокоявам като си казвам че ще има време да се събирам и с тях
    Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!

С нашите до обяд ,а след това с милото и компания ЕСТЕСТВЕНО!!!
    А къде - с нашите вкъщи,а с компанията първо искахме в Гърция (за седмица) ама се объркаха някои неща ( ) и сега ще сме някъде извън Силистра - Обзор,Габрово,Русе,Добрич или Варна ,нооо най-вероятно в Обзор :P

Еми с приятеля ми и с други приятели..но още не се знае къде.

ми аз до са съм била винаги с наще, но сега искам с приятели - наще ме пускат, ма нещо нито можем да се събереме компания, нито имаме идея къде да бъдем, че ако отидеме на кръчма или подобни, после няма прибиране, че ни метро, ни автобуси има след 24.00 и треа да мислим да се събираме в някой, че да останем цялата нощ...ма като нищо ще стане така, че пак да съм с наще, не че имам нещо против, ма ще ми е по-весело с приятели

незнам,досега винаги със била със нашите...тая година ми се иска да съм с гаджето ми.....има време =)

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    еми мамз се изнасят на вила за 1седмица така че ще си купонясваме че даже ще иам 2дена да опраа и 1да спа!!
    in defense of our dreams...

Супер фен
    С нашите.. както всяка НГ

Цитирай Първоначално написано от mladen87
    ъъъ
    само аз ли празнувам с наште до 00:30 и после си лягам?
    мне..ама е различно е всяка година...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Йей,хора,адски щастлива съм! Без никакви проблеми успях да навия наще да празнувам с приятелииииии

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ами аз сиг с моя приятел.. той иска да ходим на рестурант апък аз не! И ще видим кфо ще е .. ако не със наще!

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    С фр

Цитирай Първоначално написано от mumiikataa
    Йей,хора,адски щастлива съм! Без никакви проблеми успях да навия наще да празнувам с приятелииииии
    Щастливка! Мен няма да ме огрее и тая година
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Че ебем гаджето у нас под масата пияни на кирка и после по гащи навънка да гърмиме пиратки,...после пак яко секс
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    WTF в к'во време живеем мъжете с нищо не се различават от шибаните жени

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Абе и аз така мислих...Само леко им намекнах и те "Ами да няма проблеми ше си те оставим в София.Може да спите заедно с Еми,но няма да правите нищо у нас"

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Абе и аз така мислих...Само леко им намекнах и те "Ами да няма проблеми ше си те оставим в София.Може да спите заедно с Еми,но няма да правите нищо у нас"
    Емии мен нз дали някъде изобщо някой ще ме кани, щото нз дали ще се организира нещо ама... и да се прави и да не се прави... май пак ще съм си у нас...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от _MiA_
    Цитирай Първоначално написано от mladen87
    ъъъ
    само аз ли празнувам с наште до 00:30 и после си лягам?

спокс не си единствен/а и аз ще съм с нащте и ми е приятно ама ше легна към 1 -2 па не се знае гат ми се приспи
    Ме 3..
    Миналата година празнувах с приятели ама...нищо особено. Като всяка петък вечер - пиене и музика Единствената разлика са пиратките. За тая год не знам, ама се очертава пак да съм вкъщи и да си легна към 12:05...
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

На Пампорово с наще. ..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Ще бъда със семейството си в чужбина.
    Същата работа, както и миналата година.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    * South Central *
    Цитирай Първоначално написано от crazygirl13
    С фр

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Нямам представа,май че в едно село,на вилата на моя приятелка ... не е важно мястото,важно е да съм с хората,които обичам

В апартамент в Гълъбово, с приятелката ми и още около 20-30 приятели. Ще има тонове алкохол и ядене, лазери, диско топка, 4 колони по 200 вата, DJ-пулт и сякви такива. Мега изкъртвацията ще бъде. Остава още много време до тогава..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си