- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нова година
има време,има време ама на миналата нова година си празнувах в нас,защото в последния момент всички уговорки започнаха да пропадат и мн хора,с които бяхме планували да празнуваме заедно си хванаха капите по други купони и аз празнувах в насПървоначално написано от tami
![]()
не че ми беше лошо,един др фр мина през нас понеже и той беше от преебаните
и цяла нощ обикаляхме по селото и правихме мизерии,за много пощенски кутии и кофи за боклук тва беше последната нова година
и към 11:30 се качихме на стадиона понеже от там се вижда най-добре и се кефехме на фойерверките
![]()
![]()
![]()
Естествено ще съм с приятели и с мойта любовНаще да го духат! Мразя ги и нямам намерение да си стоя в къщи! От 12 годишна нЕ празнувам у нас
![]()
..Why can't I be innocent..
ми до към 22 ч. с със семейството вкъщи и после си приятели някъде на домашно
Обичам т3!!!
+1Първоначално написано от AFT
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Ами с наще както всяка годинаЧестно да си призная искам да съчетая и с тях и с приятели, ама се успокоявам като си казвам че ще има време да се събирам и с тях
![]()
Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!
ми аз до са съм била винаги с наще, но сега искам с приятели - наще ме пускат, ма нещо нито можем да се събереме компания, нито имаме идея къде да бъдем, че ако отидеме на кръчма или подобни, после няма прибиране, че ни метро, ни автобуси има след 24.00 и треа да мислим да се събираме в някой, че да останем цялата нощ...ма като нищо ще стане така, че пак да съм с наще, не че имам нещо против, ма ще ми е по-весело с приятели
незнам,досега винаги със била със нашите...тая година ми се иска да съм с гаджето ми.....има време =)
еми мамз се изнасят на вила за 1седмица така че ще си купонясваме че даже ще иам 2дена да опраа и 1да спа!!![]()
![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
С нашите.. както всяка НГ![]()
мне..ама е различно е всяка година...Първоначално написано от mladen87
![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Йей,хора,адски щастлива съм! Без никакви проблеми успях да навия наще да празнувам с приятелииииии![]()
Ами аз сиг с моя приятел.. той иска да ходим на рестурант апък аз не! И ще видим кфо ще е .. ако не със наще!
Щастливка! Мен няма да ме огрее и тая годинаПървоначално написано от mumiikataa
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Че ебем гаджето у нас под масата пияни на кирка и после по гащи навънка да гърмиме пиратки,...после пак яко секс![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от tqnkо
Абе и аз така мислих...Само леко им намекнах и те "Ами да няма проблеми ше си те оставим в София.Може да спите заедно с Еми,но няма да правите нищо у нас"Първоначално написано от marilyn
Емии мен нз дали някъде изобщо някой ще ме кани, щото нз дали ще се организира нещо ама... и да се прави и да не се прави... май пак ще съм си у нас...Първоначално написано от mumiikataa
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ме 3..Първоначално написано от _MiA_
Миналата година празнувах с приятели ама...нищо особено. Като всяка петък вечер - пиене и музикаЕдинствената разлика са пиратките. За тая год не знам, ама се очертава пак да съм вкъщи и да си легна към 12:05...
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Същата работа, както и миналата година.Първоначално написано от Seducti0n
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Нямам представа,май че в едно село,на вилата на моя приятелка ... не е важно мястото,важно е да съм с хората,които обичам![]()