.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Възможно ли е...

Възможно ли е...тъй като ми беше за първи път.Сега ми закъснява.Правихме го с презерватив той дори не свърши но се притеснявам защото ни ми идва.Възможно ли е...да съм бременна?

Град
    Razgrad Cartel
    да е,бременна си,щом ни ти идва

П.П. :

I pri men se polu4i taka parviq pat.Nz na kakvo se dalji,no ne se pritesnqvai vaob6te,za6toto ne si bremenna.

Guest

Re: Възможно ли е...

Цитирай Първоначално написано от kikenceto
    Възможно ли е...тъй като ми беше за първи път.Сега ми закъснява.Правихме го с презерватив той дори не свърши но се притеснявам защото ни ми идва.Възможно ли е...да съм бременна?
    А възможно ли е да се образовате малко и тогава да правите секс ? То да ти писне ей ! И тъй като съм на мнение , че дори и на най-тъпите въпроси трябва да се отговаря ! НЕ НЕ СИ БРЕМЕННА НЯМА ШАНС ! И ТО АКО ИМА ТО Е 0.000000000000000000000000000000001% И ТОВА Е НАЧИНА , ПО КОЙТО Е ЗАБРЕМЕНЯЛА ДЕВА МАРИЯ !

Град
    Elit Way School
    не си спокойно и на мен ми закъснява и както прочетох и не само в този форум,а и в други и изчетох малко литература на много момичета и жени им се случва след първия път да им закъснее споко, аа ти на колко си ?

Spoko-ne si.Taka se slu4va pri pove4eto poneje organizma ti dosega ne e sviknal.6te ti doide...

Ем щом не е свършил как ше си бременна?! То е нормално след първия път да ти закъснява!

spoko ne si di6ai

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Честито ще ставаш ТАТИ
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен
    Град
    Венера
    В момента ти закъснява, защото се притесняваш, Рапунцел.
    Иначе при доста момичета се изменя цикъла след първия път.
    Крайно необразовани парчета има в днешно време...визирам авторката.

Мега фен Аватара на koalka
    Нищо не може да е станало, излишни паранои са това.По-добре се успокой и изчакай да ти дойде.

бъди споооокойна
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може да ти закъснява и от притеснение.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако всуеки път така се тревожиш без да е свършил, не ми се мисли, ако беше свършил какво щеше да е! Нищо ти няма!

Град
    #mainatown
    Нищо ти няма.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Re: Възможно ли е...

Цитирай Първоначално написано от kikenceto
    Честито! айде мислете му именце
    п.с майтап...ами съмнявам се да е станал някаф гаф ама за вбъдеще не пробвайте без гума... а иначе ако си на 15-6-7-8 години нормално е да ти закаснява или избързва понякога

abe ti kak si kak 6te si bremenna kato dori ne e svar6il! ni6to ti nqma spox !
    Life is just a dream on the way to Death...

Град
    близо до теб
    Щом знаеш какво означава израза "свършил" и си сигурна,че не е станало-няма от какво да се притесняваш!И аз съм за това,да си обогатиш сексуалната култура,пък после да практикуваш и да пишеш теми тук

{SlaDKa}{B@by} Дева Мария не я намесвай-там нещата са различни,пък и темата за нейното забременяване май не е много за обсъждане
    Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си