- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е...
Възможно ли е...тъй като ми беше за първи път.Сега ми закъснява.Правихме го с презерватив той дори не свърши но се притеснявам защото ни ми идва.Възможно ли е...да съм бременна?![]()
I pri men se polu4i taka parviq pat.Nz na kakvo se dalji,no ne se pritesnqvai vaob6te,za6toto ne si bremenna.
А възможно ли е да се образовате малко и тогава да правите секс ? То да ти писне ей ! И тъй като съм на мнение , че дори и на най-тъпите въпроси трябва да се отговаря ! НЕ НЕ СИ БРЕМЕННА НЯМА ШАНС ! И ТО АКО ИМА ТО Е 0.000000000000000000000000000000001% И ТОВА Е НАЧИНА , ПО КОЙТО Е ЗАБРЕМЕНЯЛА ДЕВА МАРИЯ !Първоначално написано от kikenceto
![]()
не си спокойно и на мен ми закъснява и както прочетох и не само в този форум,а и в други и изчетох малко литература на много момичета и жени им се случва след първия път да им закъснее споко, аа ти на колко си ?
Spoko-ne si.Taka se slu4va pri pove4eto poneje organizma ti dosega ne e sviknal.6te ti doide...
spoko ne si di6ai![]()
В момента ти закъснява, защото се притесняваш, Рапунцел.
Иначе при доста момичета се изменя цикъла след първия път.
Крайно необразовани парчета има в днешно време...визирам авторката.
Нищо не може да е станало, излишни паранои са това.По-добре се успокой и изчакай да ти дойде.
бъди споооокойна![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
Ако всуеки път така се тревожиш без да е свършил, не ми се мисли, ако беше свършил какво щеше да е! Нищо ти няма!
Нищо ти няма.
Обичам само един човек и това съм аз.
Честито! айде мислете му именцеПървоначално написано от kikenceto
![]()
п.с майтап...ами съмнявам се да е станал някаф гаф ама за вбъдеще не пробвайте без гума... а иначе ако си на 15-6-7-8 години нормално е да ти закаснява или избързва понякога![]()
![]()
abe ti kak si kak 6te si bremenna kato dori ne e svar6il! ni6to ti nqma spox !![]()
![]()
Life is just a dream on the way to Death...
Щом знаеш какво означава израза "свършил" и си сигурна,че не е станало-няма от какво да се притесняваш!И аз съм за това,да си обогатиш сексуалната култура,пък после да практикуваш и да пишеш теми тук![]()
{SlaDKa}{B@by} Дева Мария не я намесвай-там нещата са различни,пък и темата за нейното забременяване май не е много за обсъждане![]()
Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак