- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви дайте ми съвет
s pr mi bqxme dosta piinali.otidoxme u tqx i pravixme sex.zapo4naxme da pravim i oralna lybov,toi si svali kaputa v koito ve4e se be6e izpraznil,i sled tova pak vleze v men no tozi pat bez prezervativ.sega 4akam da mi doide no tova 4akane me ubivaa.triabva li da se pritesnivam mislia 4e sled kato sam mu go lapala edva li e ostanalo sperma-grubo kazano tova e vaprosa mi???dai te mi savet
Zavisi kak si go lapala 6toto moje da e ostanalo i posle...no veroqtnostta e malka.Ne se pritesnqvai.Iz4akai pone 2 sedmici sled datata,na koqto trqbva da ti doide.Posle ve4e moje da se pritesnqva6...
никой не мое ти каже със сигурност... така че чакай да ти дойде, ако ти закъснее (ти си прецени колко да чакаш в зависимост от тва колко ти е редовен) - тест... [-o<
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
Ами за в бъдеще се старай да се уверяваш, че си го изчистила добре. Все пак като си тръгнала да правиш нещо - ще го правиш както трябва...
Вероятността е малка да е станало нещо, особено, ако е бил в теб за малко време.Изчакай да ти дойде или си направи тест след една седмица.
Недей да се притесняваш едва ли е станало нещо :P
Като се научиш да правиш свирки моето момиче, тогава ще си сигурна че няма да те лигави малак суполивко![]()
Blood in gas
Nissan 350z
mi i spred mene nqma , ama ... napravi si test i malko pove4e si pomisli drugiq pyt kakvo mu pozvolqva6 da pravi![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ei "Penis_S_Kubinka Новак" aide molia te zadraj si mnenieto za nqkoi dr kato teb.iskam mnenia ot priatni i u4tivi xora.ne me poznava6 i ne mi govori kvo moga i nemoga.![]()
Няма нищо страшно !!!Спермата не случайно се "изхвърля" !!!Скоростта й е нужна за да достигне до матката и да я пробие!А щом сте правили анален секс или ораленне запомних... няма място за тревога!В дупето щом е било веднага когато си отишла да се къпеш е отишло в канала ! :P Спокойно не си давай парите за тестове!
но все пак ..... не ми се става настойник
![]()