- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лубриканти?
Айде хора кажете каква марка лубрикант ползвате и колко струва?
Не за вражда, за обич съм създадена!
хаха.. =D>Първоначално написано от ubuntu
До сега никога не съм ползвала..за кво ми е?
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Чувала съм, че лубрикантите на Дюрекс са добри, но не съм ползвала.Не мисля, че ми трябват.
+1Първоначално написано от eXtRaoRdinaRy
Ц-200
Рециново Масло...
Засега не съм имала нужда да ползвам,а иначе съм чувала,че на Дюрекс са добри![]()
Вие май не разбирате въпроса - не съм ви питала ползвате ли, а за марка.За дюрекс ясно - а някоя друга?
Със слюнка е най-добре ве !
И все пак аз не питам ква марка е слюнката ти
Ми това е да даваш тъпа тема !Първоначално написано от Radeto_
![]()
Все още не са я заключили така че явно не е чак толкова тъпа
I az samo durex sum polzvala(sinia i 4ervenia).4ervenia pove4e mi haresa...V BG ne znam kakva my e cenata...![]()
Не ползваме любриканти...Общото схващане че те се ползват само при анален секс е погрешно,но аз и при вагиналния нямам нужда от тях
Всъщност мисля че има доста теми,обсъждащи лубрикантите...можеше да потърсиш
![]()
В някои водове на Спортекс имаче пакетче лубрикант и не беше лош. Иначе кутийката презервативи не беше повече от 2-3 лв.
писал съм и в другите теми, но пак ще напиша да трупап мнения ...![]()
та аз съм ползвал на Durex зелен мисля че се води ... абе ментовия, не е лош, може да се ползва за разнообразие в секса усещането е хем че ти пари хем че е студеноиначе и Gleitgelen е добро ... то си е обикновен лубрикант на водна основа, има го на дозички и на големи опаковки, аз си вземам дозички от аптеката струват някъде 1.3лв
а веднъж си бях купил от секс шоп една доза лубрикант ... ама там много скъпо9 лв за 5 гр.
марката, до колкото мога да прочета от опаковката е fluischi :P
и нали знаете ако ползвате лубрикант и презерватив едновременно трябва лубриканта да е на водна основа ... за да нямате проблеми![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Така лубриканти не се използват само при анален секс.Използват се и при вагинален попростата причини ,че като секса продължи доста дълго малко или много изсъхваме/губим смаската (за ест става въпрос) и се нуждаем от ново увлажняване.Когато използваме кондом и увлажнител(лубрикант) той трябва да е на водна основа за да нямаме проблеми и да не разваля структурата на кондома.За цени не съм ориентирана поради причината че не ги купувам аз.Вървят лубриканти заедно с спортекс но иначе ако искате да си купите на бройка има от 1 до 9 лв....![]()
П.П Каквото и да сте решили да правите първо прочетете нужната литература за да няма неприятни изнедади след това![]()
![]()
]
Първоначално написано от iskamTe_vednaga
как какво - лубрикантите по предназначение ще се ползват.Вие презервативите кво ги правите.Хехе.Иначе ясно че трябва да е на водна основа - аз питах за марки, което не значи че тема лубриканти ми е табу.
+1Първоначално написано от IcE`GirL