- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Удължаване на коса
аз съм от седмица с нова коса...
450 ми излезе..не 300 както ми бяха казали..
ако искате снимка кажете хаха...![]()
![]()
..преди косата ми беше до раменете... ии бях руса..нооо се наложи да се боядисам... щото нямаше да ми сложат точно като моята коса..таа така бях..-> http://img153.imageshack.us/img153/8215/dsc00859ik6.jpg
след това.. -> http://img461.imageshack.us/img461/2...4kacopynv9.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/2161/elityyy2yg2.jpg
харесва ли ти![]()
![]()
мхм и на двете е якоПървоначално написано от moni4ka
я дайте малко повече инфо за тези треси
![]()
мерсиииПървоначално написано от moni4ka
![]()
Малееее момичето с кафявата коса дет си е удължило косата е супер готино
много му отива![]()
![]()
![]()
![]()
леле мерсиПървоначално написано от puakenikeni
![]()
![]()
...
аз исках да съм руса ..ама![]()
ELiTyYy къде си си я удължавала и цена ако може![]()
тя по-нагоре беше споменалаПървоначално написано от LannyBarbie
струвало е 400 лева май.....![]()
![]()
![]()
днес получих подарък нова косичка... супер яка е
дълга е 67 смии няма да споменавам колко пари се е ръснал приятеля ми че всички ще ме помислят за луда
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
супер! честита да ти еПървоначално написано от ninsy
![]()
някой може ли да даде информация за удължаването с кичурите с фибички дето са... които се махат и слагат когато искаш?![]()
aми...в Русе,има един фризиорски салон...след макаронената..Фешън Style май се води...там работят и с 'Пълна промяна'...и косата я поръчват от тях..Първоначално написано от LannyBarbie
излезе ми 450лв..както казах..ама май не си видялазашита е към моята..понеже си мисля,4еее така е по добре..от колкото да си играя с фибички всеки ден да слагам-махам..
![]()
да по добре е .. но ми казаха че вредяло на косата после и при махането пък мойта по принцип си е тънка и няма да и се отрази добре нз..Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
..то и моята е тънка и супер изтощена..преси,боядисвани ..просто на нищо прилича...то се вижда и на снимката от преди де...Първоначално написано от LannyBarbie
![]()
иначе сега ми стои супер..така казват де..и мен ми харесва![]()
![]()
Миииии около 300лв не повече/поне на мойта фр беше 300лв-естесвена коса с "фибички"или там квото е
/[/i]
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ахамПървоначално написано от sladkish_14
а от къде си ги е взела и на колко реда е? хубаво ли и седи
снимка ако може
![]()
ohh..i az iskam da si slagam..tyk v pld nz kolko sa dulgi dosta sa50 lv edniniq ku4ur ili nz to4no kak se nari4a...edna fr si sloji..no edna priqtelka na mama mi kaza 4e mn se proskubvala i za 15 dena q nqqlo
![]()
Ами за удължаване знам 4е наи добре е в Стилист Капанов но там е доста скъпи4ко 30см 70 лв но пък ка4еството е невероятно!
ДОБРЕ ДЕ, ТВА СТОИ СУПЕР НЕЕСТЕСТВЕНО АКО Е ПОД 100 лв.
АКО ИСКАШ ДА Е КАЧЕСТВЕНО ТРЯБВА ДА БРЪКНЕШ ПО-ДЪЛБОКО В ДЖОБА![]()
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
mмммм така е...Първоначално написано от lina1707
то за това си има истинска коса..и неистинска..естествена и неестествена..хаха май тей се казват...бе хабер си нямам само знам че моята е истинска...и ми е много чудно ..но чак сега се замислям..от къде ли е тази коса..хахах..![]()
![]()
от някой човек с излишна косаПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
........hahahahhah щоотоооо една тъпа даскалка...онзи ден ми каза,че косата била от мъртвец...хахаха направооо незнам кво ми стана като я чух... хаха тей я нахних,че сега само 2ки ще имам при нея..Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
за тва и попитах хахаа...![]()
![]()
![]()