- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със човек от различна зодия
Дева
При девата областта на коремчето е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти, малко целувки или даже с косата. Движенитето на ноктите на партньора хоризонтално от едната страна до другата ще събуди също еротитични чувства.
М-мър-р-р![]()
:P
![]()
Mmm devaПървоначално написано от ;
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
i az sum deva i sum mnogo vpe4atlena ot kozirog i skorpion...osobeno skorpionite naistina sa mnogo strastni i da go kaja taka : neustoimi)) i naistina gledat da izvlekat maks udovolstvie ot vsiakude da ne govorim za udovolstvieto koeto ti dostaviat ......... :P
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Аз съм зодия стрелец и тука пише,че жените стреци обичат да си играят с косите им.Преди няколко месеца написах един хвърчащ договор на който пише приятелят ми до края на живота си да си играе с косата ми вечер преди да заспим,ама на последък нещо не си играе и това хич не ми харесва![]()
Ti go kazaПървоначално написано от padnal_angel
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
аз мисля че зодиите нямат никво значение.....![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
о0 да, скорпионите са изключително страстни!![]()
аз съм козирог, но не смятам, че прегъвката зад коляното ми е ерогенна зона. Ако някой ме целуне там, по-скоро ще се засмея, защото имам гъдел нейде там.![]()
Но иначе т'ва за пъпа си е напълно вярно.![]()
А и написаното за мъжете козирог е вярно също (май).![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
До известна степен има вярни неща,но не мисля,че най-важното е зодията![]()
offline forever!
Аз съм козирог и давам всичко от себе си когато поискам :Р
Написаното е вярно, дам+ още неща
)
Някой от тука няма ли риби бе
Рибите и те не си поплюват.
А тия скорпиони не съм ги тествал ма толкова ги хвалите, че чак ми стана интересно![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз пък никога не съм го правил с момиче, което е моята зодия....а най ми е било яко със девички и скорпионки.....
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
На мен лично корема не ми е ерогенна зона, ама въобще.Така че това не се отнася за мен.![]()
Пък и не зависи от зодията какъв ще е дадения човек в леглото, поне според мен.
Аз съм овен, а той е рибка....![]()
![]()
Напълно съм съгласна,аз съм чела за моята зодия,че прасците и глезените са ми ерогенни зони,но не е така.Харесва ми,когато ме галят по краката,но не и точно прасците,а може би бедрата....Първоначално написано от koalka
offline forever!
ххмм аз съм водолей и до някъде е вярно , приятеля ми е близнаци , но като гледам за него важи написаното за телеца![]()
No martini .. no party..