.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Дева
    При девата областта на коремчето е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти, малко целувки или даже с косата. Движенитето на ноктите на партньора хоризонтално от едната страна до другата ще събуди също еротитични чувства.

М-мър-р-р :P

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]
    Дева
    При девата областта на коремчето е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти, малко целувки или даже с косата. Движенитето на ноктите на партньора хоризонтално от едната страна до другата ще събуди също еротитични чувства.

М-мър-р-р :P
    Mmm deva
    Eating isn't cheating - Arnold

i az sum deva i sum mnogo vpe4atlena ot kozirog i skorpion...osobeno skorpionite naistina sa mnogo strastni i da go kaja taka : neustoimi )) i naistina gledat da izvlekat maks udovolstvie ot vsiakude da ne govorim za udovolstvieto koeto ti dostaviat ......... :P
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз съм зодия стрелец и тука пише,че жените стреци обичат да си играят с косите им.Преди няколко месеца написах един хвърчащ договор на който пише приятелят ми до края на живота си да си играе с косата ми вечер преди да заспим,ама на последък нещо не си играе и това хич не ми харесва

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    i az sum deva i sum mnogo vpe4atlena ot kozirog i skorpion...osobeno skorpionite naistina sa mnogo strastni i da go kaja taka : neustoimi )) i naistina gledat da izvlekat maks udovolstvie ot vsiakude da ne govorim za udovolstvieto koeto ti dostaviat ......... :P
    Ti go kaza
    Eating isn't cheating - Arnold

аз мисля че зодиите нямат никво значение.....
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

о0 да, скорпионите са изключително страстни!

аз съм козирог, но не смятам, че прегъвката зад коляното ми е ерогенна зона. Ако някой ме целуне там, по-скоро ще се засмея, защото имам гъдел нейде там.
    Но иначе т'ва за пъпа си е напълно вярно.
    А и написаното за мъжете козирог е вярно също (май).
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

До известна степен има вярни неща,но не мисля,че най-важното е зодията
    offline forever!

Аз съм козирог и давам всичко от себе си когато поискам :Р
    Написаното е вярно, дам + още неща )

Някой от тука няма ли риби бе
    Рибите и те не си поплюват.

А тия скорпиони не съм ги тествал ма толкова ги хвалите, че чак ми стана интересно
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    София
    Аз пък никога не съм го правил с момиче, което е моята зодия....а най ми е било яко със девички и скорпионки.....
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен Аватара на koalka
    На мен лично корема не ми е ерогенна зона, ама въобще.Така че това не се отнася за мен.
    Пък и не зависи от зодията какъв ще е дадения човек в леглото, поне според мен.

Супер фен
    Аз съм овен, а той е рибка....

Цитирай Първоначално написано от koalka
    На мен лично корема не ми е ерогенна зона, ама въобще.Така че това не се отнася за мен.
    Пък и не зависи от зодията какъв ще е дадения човек в леглото, поне според мен.
    Напълно съм съгласна,аз съм чела за моята зодия,че прасците и глезените са ми ерогенни зони,но не е така.Харесва ми,когато ме галят по краката,но не и точно прасците,а може би бедрата....
    offline forever!

Град
    dosta go smenqm
    ххмм аз съм водолей и до някъде е вярно , приятеля ми е близнаци , но като гледам за него важи написаното за телеца
    No martini .. no party..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си