.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

на какво може да се дължи?

Значи...девствена съм и за това когато мастурбирам гледам да не вкарвам пръстите ,за да не скъсам девствената ципа,но днес напраимер докато се задоволявах,преди оргазма си вкарах средния пръст целия..не усетих нищо,нито разкъсване ,нито нищо , даже ми беше по-хубаво.. Възможно ли е да съм я скъсала без да усетя(обаче не ми тече кръв,както обикновено става при разкъсване) ,да е по-навътре (но си вкарах целия пръст ) или какво?
    п.п. не е възможно да съм я скъсала по-рано ,защото нито шпагати правя,нито тренирам нещо,нито съм бъркала преди.За това се чудя..
    Дайте мнението си плс...

Tи си ми ада6ка амии с пръсти не става колкото исак6 си бъркай ама не пове4е от 2 да зн 4е с пръсти не се отвара

Голям фен Аватара на sapphirr
    ако не е тайна с ква големи е средния ти пръст,4е да се 4удиш дали си я скъсала или не.има жени дет 4ак след раждането им се къса напълно тая ципа,ти един пръс си седнала да го мислиш

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    До колкото съм чувала девствената ципа е на 8 см.
    Вземи си примери пръста дали е повече от 8 и да е па се самнявам да си се отворила сама

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ми не си я скъсала естествено това не става така лесно

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    има жени дет 4ак след раждането им се къса напълно тая ципа,ти един пръс си седнала да го мислиш
    Има случай и когато може да се разкъса и от спорт тази ципа зависи напълно от жената
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

не си я скъсала
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз лично смятам че при всяко момиче си е строго индивидуално.Може химена ти да е по-еластичен.

ако не е тайна с ква големи е средния ти пръст,4е да се 4удиш дали си я скъсала или не.има жени дет 4ак след раждането им се къса напълно тая ципа,ти един пръс си седнала да го мислиш
    Да и аз така съм чувал

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Вземи си примери пръста дали е повече от 8 и да е па се самнявам да си се отворила сама

ти чуваш ли се кво говориш? ципата е точно на входа на влагалището...

относно авторката..не мисля че си се отворила..девствената ципа при някои хора е много еластична...пък и 1 пръст..предполагам че пръста ти не е равен на пенис.....(в днешно време по днешната мода...краставица дезодорант или нещо с по-големи размери)
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

+1
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Град
    Варна
    според мен нищо не си скъсала, най-много да си поразширила отвора. То ако ставаше толкова лесно всички, които ползват тампони щяха да са дефлорирани.Още повече гинеколожите как преглеждат девствените си пациентки, например като им вземат микробиологичен секрет. Никого не са дефлорирали.
    И пак зависи колко са били пръстите.
    ... а, и девстената ципа вуобще не е на 8 см, а много по-близо до входа.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emiii 6tom ne e bilo s болка предполагам ,чееее . . . ддз ,че не си я скъсала . . . абе и да си ,не си въобразявай ,че при първият ти път с МОМЧЕ няма да те боли

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89

ти чуваш ли се кво говориш? ципата е точно на входа на влагалището...

относно авторката..не мисля че си се отворила..девствената ципа при някои хора е много еластична...пък и 1 пръст..предполагам че пръста ти не е равен на пенис.....(в днешно време по днешната мода...краставица дезодорант или нещо с по-големи размери)
    An Tai

Мега фен Аватара на amatorium
    Ako trenirash e tochno obratnoto - stavash po-elastichna otdolu. A inache e napulno normalno ponqkoga i 4 prusta da si vkarash bez da se skusash. Zavisi kakva ti e cipata. A i shto za vupros kato cqlo!? Ti ako ne znaesh dali si se skusala nie li da ti kajem!? Pusni edna snimka vuv foruma da te ogledame da ti kajem.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си