- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой е бил най-незабравимия секс,за вас?
Бащата на приятелят ми работи там!О.оПървоначално написано от sexita
![]()
Ако знаеше колко е стресиращо този човек да те хване по време на секс нямаше и да посмееш!![]()
Последния път беше наистина хубав...употребихме доста пози...беше много яко!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Хммм най-незабравимия ми секс беше съ сегашния ми приятел...толкова бях възбудена, че успях да свърша 3 пъти за половин час...мм като се сетя![]()
![]()
един път с бив6ата ми приятелка(всъщност последния секс който правихме,амлко преди да се разделим)ина4е с сега6ната ми приятелка винаги е супер и имам многог хубави моменти,но просто онзи път няма да го забравя
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Не мога да откроя някой "по-незабравим" секс от друг. Всичките пъти с приятеля ми имат еднакво значение за мен. И все пак ако трябва да има такъв- може би първият ни път заедно.
nai- nezabravimiq seks koito s1m pravila be6e s 2 momi4a skoeto s1m pravila seks ( tova trqbva da e bilo predi 6 godini) za moe golqmo s1jelenie sled kaoto i kazah 4e s1m i izneverila tq mi se nahv1rli ami moga da kaja 4e be6e 4isto platoni4no (jivotinsko)....
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Ми вчера беше определено невероятно.Освен тва първият път.И един път в колатаму..и двамата бяхме подпийнали...беше супер.А имаше и веднъж в тях.....3 оргазма.А бе нямам оплаквания от сексуалния си живот :P :P :P :P
Първия път,втория път когато правихме секс в колата му,веднъж докато брат му спеше в другата стая и веднъж на една полянка...![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
в тоалетната на дискотека city (созопол) тази година лятотоии на едно купончее преди месец омг каква нощ беше ...
:P
Some girls are just born winners !
Mииии с момчето ,което ми беше първият няма да забравя един от пътите и сега няма да забравя с последния си приятел и то не заради самия секс ,а заради случката и заради самия него![]()
Колко ужасен може да бъде първия път?Някой би ли ми обяснил,защото съм невежа още в тия работи!Първоначално написано от Homeless
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
първият път няма да забравя, а също и тогава когато свърших над 3 пъти за 3 минути, но като цяло всеки път ми е много много приятно и се старая и на него да му е хубаво
SMILE FOR ME NOW
на витоша
BMW POWER
Със сестра ми,повече обяснения не давам
Nope...i can't
ami do tolkova ce da ne iskash da se seshtash beshe s chovek kogoto ne haresvam i ne go napravih zashtoto iskam a zashtoto nqmah drug izbor.... no ne mi se govori za tovaПървоначално написано от MaXy_GiRL
FUCK IS GOOD!
FUCK IS FUNNY!
A LOT OF PEOPLE FUCK FOR MONEY.
IF YOU THAT THAT FUCK IS FUNNY
FUCK YOURSELF AND SAVE THE MONEY!
s edin mnogo gotin pi4.lele tozi 4ovek be6e bog v legloto znae6e to4no kakvo,koga i kak iskam.napravo me pobarka.mnogo mi haresva6e,no toi iska6e da zadolbo4im ne6tata,a az ne go vijdah kato moe gadje.ina4e znae6e mn pozi,be6e mn strasten haresva6e mi kak pokazva6e 4e me jelae.kato se zamislih dali da ne mu zvanna tazi ve4er...![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))