.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Нашият вестник

здравейте на всички това е електронния вестник на моето училище (все пак профилът ние информатика и информационни технологии)би трябвало да е електронен вестника(пък и иначе ще отидат мн средства за отпечатване които ги нямаме)
    http://www.gimnvesti.hit.bg/
    помогнете ни да измислим име на вестника за 1 брой го оставихме без име и из училище казахме на всички да помислят за някакво име ама от никой нищо
    кажете и харесва ли ви знам че има да се работи още по него ама сме оставили задачата да една госпожа понеже аз съм 11 клас и още не сме учили web дизайн а чак догодина може би и за това.а да не занимаваме 12-те защото едни ще кандидатстват и имат за учене и така....
    ще съм ако някой помогне с името на вестника

Идеята ви е добра но ако бях на ваше място щях да се регистрирам в blog.bg и да направя блог на училището. Защото вестниците (пък било то електронни) са отживелица. Блоговете са последния писък на модата когато ще се публикуват разни новини, текстове и т.н.

Град
    Търговище и Добрич :)
    защо не го наречете така както се казва гимназията.. все пак новините са за училището не световни

ами да ама нали казвам че не се занимаваме ние учениците с тази задача ние намираме материал и такива неща

ами не върви да го наречем петко стайнов и за това
    а пък и не са само новини от училище ами за всичко

Ми идеята ви е добра , но има още доста по изпълнението!
    Ние навремето бяхме направили електронен учебник по физика за 10 клас!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Eми единственото, което ми хрумна е "Teen КултУрА" .. тъпо е, но важното е да споделя
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Разбира се, че е хубаво, но трябва да минава през редактор. Пълно е с ужасяващи правописни грешки.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от alex
    Идеята ви е добра но ако бях на ваше място щях да се регистрирам в blog.bg и да направя блог на училището. Защото вестниците (пък било то електронни) са отживелица. Блоговете са последния писък на модата когато ще се публикуват разни новини, текстове и т.н.
    Така е, има доста блогове на училища.
    Но, май въпросът опира до това, че сайтът е проект за поставяне на оценка(предполагам, при нас е така), чете се кода, проверяват се уменията...

Guest
    ето оттук може да почерпите малко идеи за оформлението например - www.cl-news.com това е електронният вариант на College Life, училищният вестник на АКС (моето даскало).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си