- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да изглеждам по-висока (:
Здравейте
Кажете ми кои дрехи могат да ми издължат фигурата .. защото съм супер ниска (160 см).Предложете ми и някакви комбинации, също.Ъъ и какво да не обличам.. смисъл, което ще ме прави още по-ниска.
П.П.Имам си и обувки на токчета,обаче не ги нося постоянно, за това ви моля за помощ!Мерси на отзовалите се ((:
Pantalonite na raeta 6te izduljata figurata ti,su6to drehite v edin cvqt
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
и аз съм 160 и си ми е перфектно , харесвам си се такаа иначе по темата : ризи (или блузи) със райета , също бях чела някъде че изправената коса допринася малко, естествено обувки на токчета, за сега не се сещам друго....... бтв това за правата коса сега се сетих , че беше за такива дето искат да изглеждат по-слаби май или нещо от сорта
![]()
Момиче съм
и аз съм 160 см ама каквито и дрехи да облечеш по-висока няма да станеш само знам че черното прави човека по-слаб!
![]()
да,носи повече черни дрехи.те те прават по-слаб![]()
![]()
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
Също не трябва да си подгъваш дънките/панталона от долу![]()
Ами,токчета-това е за облеклото/визията,което знам.Апък съм чувала,че когато тренираш баскетбол се издължаваш,но не мога да гарантирам,т.к. не съм тренирала.
П.С.И аз не съм от най-високите 1,68,ама какво да се прави.Искам още 2 или 7 см.,да можем да закръглим на 170 или 175,ама няма.![]()
тъмни и прилепнали дрехи
токчета
обувки на платформи
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Първоначално написано от KoK0ScHe{F}
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
Носи сега актуалните панталоните и дънките по крака, а не широки!
Избягвай широки панталони!Както и ниската талия.. или поне прекалено ниската
![]()
Пола над коляното, риза или панталон на вертикални райета, тесни панталони по краката, обувки с токчета, вдигната коса..за друго не се сещам![]()
Вертикалните райета правят фигурата оптически по-дълга. При избора на бижу за врата се спирай на по-големите и по-дълги колиета. Високо токче, дълга блузка. И най-вече самочувствитето, че се чувстваш добре в сантиметрите си![]()
В никакъв случай не носи широки панталони и блузи.. още повече ще те скъсяват.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от Lady Death
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
nosi po prilepnali pantaloni tip cigara s tok4eta izglejda mn svejo i iziskano az taka se nosqsa6to taka poli do kolqnotot s hubavi botu6ki no ne i dalgi za6toto mn 6te te zatapqt
Хах аз под суперски ниска разбирам 1.50И аз съм 160 и според мен тей си е ... нормално. Иначе носи дрехи на вертикални линии
![]()
Хехе хехе хехети не си толкоз ниска .Аз съм също толкова(може и с 2-3 сантиметра по-ниска даже).Всички казват че трябва да носиш дънки тип цигара.Ам аз като видях нисък човек така да носи ....направо ужас според мене.И щото краката предполагам са ти къси и то кат се вижда тока и дънките ти подчертават краката....още по-зле мисля.Та значи и аз като миньонче бих ти казала да носиш не толкова широки дънки с токчета,но дънките да покриват тока.Така кракът ти изглежда по-дълъг.И не носи туники под дупето
Най-добрата дължина мисля че е до средата.И както другите казаха не носи дълги поли а само до коленете и рае.
Райета,по-дълги колиета и обеци...Токчета или платформи...Дори леко задигната обувка...Да не е с равна подметка![]()
Не носи широки дрехи (колкото и да са удобни и готини)
Не носи туники,нито панталони с много ниска талия...
Не си подгъвай панаталоните отдолу.
мии аз съм висока за момиче 175см иии нз що амм искам да съм по ниска амм то правилно са си го казала човек иска това което няма аа за да санеш по висока или обувки с окчета или тез дънки а една фр каето е 157 постоянно си дига косаа нагоре ии се мисли за по висока \/
Такам,ще ти кажа всичко,соето ми идва на ум![]()
ДА:
-Дрехи в черната гама
-раирани панталони и блуэи
-токчета естествено![]()
-впити дънки
-права коса до раменете-до раменете,эащото прекалено дългата коса съэдава илюэия ,че си по-дребна и набита.
-иэправена стойка![]()
-обувки със эаострен връх
НЕ:
-прекалено шарено облекло
-карирани дрехи![]()
-прекалено дълга коса
-туники
-широки дънки,панталони,тениски..
-обувки със эаоблена предна форма
-прегърбена стойка![]()
-кецове от теэи най-огромните
Эа друго не се сещам,но това е основното.
[size=7][b][u]fosse cos
защо трябва да изглеждащ по висока?и аз съм 160 и си ми е прфектноняма защо да се комплексираш заради височината си
харесвай се такава,каквато си
а пък и 160 см е нормално за едно момиче
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Аз пък съм 165 и ми е перфектно!Да до 155-ниски но от метър и 60 вече е добре кво ?А и да си минйонче е много по-добре(за мен де)!
Boje!160 ne e super niska a normalna.Minion4etata sme mn po-sexy ot d1lgite kakvo iska6 ti...da se zagrozi6 samo..![]()