- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да изглеждам по-висока (:
az puk sum 157 i taka si se xaresvam ne iskam da sum nqkva dulga kefq se na minion4etata sloji6 si 1 tok4eta i si syper![]()
Черни,високи токчета и дънки чарстон.Аз също съм 160,още се надявам да порасна
![]()
Не носи дрехи, които са ти прекалено широки. Носи мини поли,блузки и якета, които да са по тялото ти.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
хахаха тука са се сабрали некфи миниончета![]()
![]()
![]()
По-принцип дрехите на раета,но зависи как ще са разположени раетата.В случая на тебе ти трябват такива които са по височина (нз и аз как да обясня).Според мен 1,60 не е толкова зле.Като сложиш едни токчета ще си супер \/
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
[quote="roxy_k"]хахаха тука са се сабрали некфи миниончета![]()
![]()
[/
Е,ми ти колко си?И няма нищо лошо.
А за момичетата които се комплексират,проблемът не е в ръста ви,а в лошото самочувствие!Аз от мн време имам комплекси за ръста и макар че с мн упражнения най-сетне постигнах някакви минимални резултати(пак съм нисичка,173см,ама все пак.родителите ми не са високи),все си имам комплекси.Винаги ще се намери някоя 1.80 до която да изглеждам ниска,но така или иначе проблемът си е в мен.Иначе има едни дебели стелки,слагат се вътре в обувките(които трябва да са ниски) и така вие сте високи,а другите не знаят че е постигнато с трик.Краката изглеждат дълги,ако имате търпение да ги носите винаги,ще заблудите останалите.Една прият елка си ги поръч от чужбина.
Гледай прическата ти да има обем в горната част на главата![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
зависи от тва колко си голяма ... щоту аз съм 1.56 и съм на 14..
и все си мисля че 1.60 си е добре ама .. щом не ти харесва... твой проблем... а и още нещо ниските хора са по-красиви и по-сладкии :P
за момиче е мнооооого по добре да е нисичко от колкото пък няква кранта (е не че имам нещо против високите, .. но просто изказвам мнение)
ии аз с мойте теории.. а иначе колкото по къса е косата ти толкова по-висок изглеждаш :P
бъgu вереН на soбsтвениQ su sтил ;]
Първоначално написано от kIsSs<0R>kIlLL
![]()
![]()
По темата - четох някъде, че не трябва да си подвиваш панталоните и ако може да са максимум дълги. Демек да ти стигат почти до петата. И тая дължина, ако я съчетаеш с обувки на висок ток(т.е. панталона или дънките почти ще скрият токчето), ще се получи супер според мен.![]()
i az sum tolkoz i e mn qko da si nisi4ko![]()