- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- може ли да си сменя IP-то?
може ли да го сменя щото тъпите модератори от дата.бг ми бан-наха ника по IP, та за тва питам?
т.1 от Правилника!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Честито, иначе IP-то може да смени само администратора на мрежата ти освен ако си с динамичен адрес (демек при всяко рикънектване да се сменя IP-то) Вариянта е да влизаш през прокси сървър. Все пак провери дали бана не само на ника ти и да си му дал auto login, изтрий кукитата и дай рифреш.
Брей колко много съм знаел.![]()
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
не мога да влена в форума, тва ми дава
![]()
Направили изобщо това, което ти казах ?
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
Ти сам не можеш да си го смениш.
Ако си с реално айпи , искай на доставчика ти на нет да ти го смени и доста соленко ще излезе , или ползвай >>прокси<<
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Ако си със статичен ИП, не можеш
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
купи си нов адрес
Влез през Прокси![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
И аз да затретя .Първоначално написано от JackAzZ
Ако не си много навътре просто си изтегли програмата Hide IP Platinum 3.5 най -новата , но и да намериш по-стара версия с сериал ...дърпай![]()
По едно време беше започнала да ми намира само китайски и японски проксита и голям бъзик , почти никъде не може да се влезеПървоначално написано от MajeStic
, се оправи
![]()
сутринта намерих тая програма и си направих друг акаунт ама мозилата ми стана много бавна, може ли да е от програмата?
ДА , но не точно от програмата , а от избраното прокси .... просто и дай да търси друго и така ги изпробваш.Първоначално написано от tuzaro
Силно препоръчвам да влизаш от този сайт:Първоначално написано от Forslor
http://proxy.animes-bg.com/
Сърфираш си с много прилична скорост в BG пространството.