- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
разбирам какво питаш, но отговорът на въпроса ти не може да е просто "мъж", а трябва да е "свръх мъж", даже няма такъв суперлатив, с който да можем да изразим това, но разбира се не става въпрос за мъж от сексуална(та) гледна точка, иначе от друга страна може да бъде разглеждан и като майка, но това е образно казано
Последно редактирано от dreamwalker : 03-14-2015 на 12:02
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Здравей, интересни неща пишеш, и лично мен ме заинтригуваха. Не се сърди, ако те питам за неща, които ще ти се сторят смешни. Аз съм пълен невежа на окултна тематика. Проявявам интерес, но се занимавам с техника, и обясненията от окултните науки, са ми трудни за възприемане. Това не значи, че ги отричам, а напротив. Дай, някакво по разбираемо обяснение, за такива като мен. Каква е разликата м/у дух и душа, и след като духът или душата нямат пол, тогава кой определя в какво тяло трябва да се заселят? Съществува ли прераждане, или не съществува, според теб? Това все пак косвено засяга темата, и предполагам, че автора ще е съгласен да го обсъждаме. Може ли да обясниш, ако не те затруднява.