.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    Бог е системният администратор на живота, докато човекът е потребителят на живота, от тази гледна точка Бог е създал човека по Свой "образ и подобие", което ще рече, според естеството на живота, на който Той е системен администратор, така щото да е в пълна хармония с Неговото царство, а е направил да има човеци от мъжки пол и други - от женски, защото сексът е интегрална част от вечната природа на душата, така че въпросът дали Бог е мъж или жена е просто неправилен, защото, както бе споменато по-горе, говорим за същество, което е системният Администратор на живота, т.е. чиято роля/работа/цел/мисия е да осигури/осигурява душите с изобилен и вечен живот, докато човекът е потребителят, и затова е типично за хората да бъдат мъже и(ли) жени
    Много интересно! Явно ти се отдава реториката. Много интелигентно отговаряш, като не отговаряш! На мен ми е ясно, но аз пак ще питам! Ей тъй, просто, защото ми харесва да питам! Все пак Господ мъж ли е, жена ли е, или е и двете, според теб!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Много интересно! Явно ти се отдава реториката. Много интелигентно отговаряш, като не отговаряш! На мен ми е ясно, но аз пак ще питам! Ей тъй, просто, защото ми харесва да питам! Все пак Господ мъж ли е, жена ли е, или е и двете, според теб!
    разбирам какво питаш, но отговорът на въпроса ти не може да е просто "мъж", а трябва да е "свръх мъж", даже няма такъв суперлатив, с който да можем да изразим това, но разбира се не става въпрос за мъж от сексуална(та) гледна точка, иначе от друга страна може да бъде разглеждан и като майка, но това е образно казано

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    разбирам какво питаш, но отговорът на въпроса ти не може да е просто "мъж", а трябва да е "свръх мъж", даже няма такъв суперлатив, с който да можем да изразим това, но разбира се не става въпрос за мъж от сексуална(та) гледна точка, иначе от друга страна може да бъде разглеждан и като майка, но това е образно казано
    Интересно ми е как мъжът може да бъде разглеждан като майка. Би ли разяснил?

Някаква трансджендър история ли е това?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    нали уж беше навътре с духовността(окултистка и пр.), а не ги разбираш тези неща?!, къде се дяна мъдрото момиче?!
    Никога не твърдя подобни неща, майсторе на късия разказ!

Втората част на твърдението ти нямаше смисъл:

Последно редактирано от dreamwalker : 03-14-2015 на 12:02
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Никога не твърдя подобни неща, майсторе на късия разказ!

Втората част на твърдението ти нямаше смисъл:
    а аз си мислех, че окултисти означава човеци, които нямат нужда от дълги/големи обяснения, защото са навътре с нещата, а ето как един(една) от тях очаква подробни обяснения по духовните въпроси от форум за тинейджъри

Град
    Dreamland
    а аз си мислех, че окултисти означава човеци, които нямат нужда от дълги/големи обяснения, защото са навътре с нещата, а ето как един(една) от тях очаква подробни обяснения по духовните въпроси от форум за тинейджъри
    Добро измъкване, Одисейчо.

Благодаря, че ме развесели.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Добро измъкване, Одисейчо.

Благодаря, че ме развесели.
    Бог е майка например под формата на т.нар. Църква, или казано с други думи, под формата на загрижеността на истинските Светии, разбра ли сега защо беше написано, че "това е образно казано"?

Повече от фен
    Бог е майка например под формата на т.нар. Църква, или казано с други думи, под формата на загрижеността на истинските Светии, разбра ли сега защо беше написано, че "това е образно казано"?
    Здравей, интересни неща пишеш, и лично мен ме заинтригуваха. Не се сърди, ако те питам за неща, които ще ти се сторят смешни. Аз съм пълен невежа на окултна тематика. Проявявам интерес, но се занимавам с техника, и обясненията от окултните науки, са ми трудни за възприемане. Това не значи, че ги отричам, а напротив. Дай, някакво по разбираемо обяснение, за такива като мен. Каква е разликата м/у дух и душа, и след като духът или душата нямат пол, тогава кой определя в какво тяло трябва да се заселят? Съществува ли прераждане, или не съществува, според теб? Това все пак косвено засяга темата, и предполагам, че автора ще е съгласен да го обсъждаме. Може ли да обясниш, ако не те затруднява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си